David Beckhams vassa svar – efter privata frågan

David Beckham.
Foto: BIZI, JUPA / STELLA PICTURES BACKGRID UK
David Beckham och Victoria Beckham.
Foto: BRUNO BEBERT / BESTIMAGE / BRUNO BEBERT / BESTIMAGE/IBL BEST IMAGE
David Beckham.
Foto: WILFREDO LEE / AP TT NYHETSBYRÅN

Även Hollywood-stjärnorna åldras.

I veckan dök plötsligt David Beckham upp med tjockare och tätare hår än någonsin, nu stärkts ryktet om en hårtransplantation.

– Det är en privat fråga oavsett om det är falskt eller sant, säger en talesperson för David Beckham till The Sun.

Han är en av Englands största fotbollsspelare genom tiderna och har även en modellkarriär i bagaget. Det har under en längre tid spekulerats om att David Beckham, 43, ska ha gjort en hårtransplantation, skriver The Sun. På bilder från flera tillfällen har det synts att fyrbarnspappans hår tunnats ut.  

Men i veckan gick fotbollsstjärnan på dubbeldejt tillsammans med hustrun Victoria Beckham, 44 och parets son Brooklyn, 19 och hans flickvän Hana Cross. När sällskapet lämnade en fest på klubben Laylow i Notting Hill hamnade de på bild. På bilderna syns en David Beckham med tjockare och tätare hår än någonsin. Något som nu förstärkt hårtransplantationsryktet. Det hemlighetsfulla svaret

The Sun-kolumnisten Dan Wootton skrev redan i augusti att Beckhams hårlinje var märkbart förändrad efter att ha jämfört med foton tagna under det senaste året. Han kommenterade även att David Beckham under en period endast visat sig med huvudbonader, något som också talar för att fotbollsstjärnan genomgått en hårtransplantation. 

Men när Wootton ställde frågan fick han ett oklart svar från Beckhams talesperson.

– Det är en privat fråga oavsett om det är falskt eller sant.

Kärare än någonsin

David Beckham och Victoria Beckham har varit gifta i snart 20 år. Trots att paret genomgått flera kriser tycktes paret kännas kärare än någonsin när de firade sin 19-åriga bröllopsdag i somras. Tillsammans har de fyra barn tillsammans, förutom sonen Brooklyn, 19, har de även Romeo, 16, Cruz, 13 och Harper, 7.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.