Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

David Beckhams lyxiga gåva till Victoria

Victoria Beckham fyller 40 år på torsdag - något som fått maken David Beckham att öppna plånboken. Enligt The Sun ska han ha köpt ett armband för över en halv miljon kronor till sin hustru.Foto: David M. Benett
Victoria och David med sina tre söner Brooklyn, Romeo och Cruz.Foto: STELLA PICTURES
Paret har även dottern Harper, 2.Foto: Mark J. Terrill

Victoria Beckham fyller jämnt i veckan - något som hennes make David bestämt sig för att fira rejält.

Fotbollsstjärnan sägs nämligen ha köpt en födelsedagspresent till sin hustru värd över en halv miljon kronor.

– Hon kommer att skämmas bort av David, säger en källa till The Sun.

På torsdag fyller Victoria Beckham 40 år. Och maken David, 38, planerar att fira sin hustru med en riktigt fin present.

– Vic vill inte ha något stort ståhej. Men hon kommer att skämmas bort av David, och barnen har köpt några väldigt roliga presenter, säger en källa till The Sun.

Enligt sajten ska fotbollsstjärnan ha lagt omkring 550 000 svenska kronor på ett diamantarmband till födelsedagsbarnet. Och barnen Brooklyn, 15, Romeo, 11, Cruz, 9, och Harper, 2, har bland annat planerat att utöka presenthögen med en nallebjörn som det står "40" på och en skämt-mugg.

Planerar för middagsbjudning i London

Sajten skriver vidare att Victoria planerar att bjuda in sina nära och kära till en middagsbjudning i London senare i april. Sin riktiga födelsedag nu på torsdag tänker hon i stället ägna åt lugnare aktiviteter i Los Angeles, som bland annat inkluderar en ridtur med vänner samt en restaurangmiddag.

Det är dock inte bara David som är bra på att ge bort kärleksgåvor. Även Victoria skämmer bort sin make emellanåt. För ett par år sedan fick han exempelvis två grisar värda 35 000 kronor i för tidig julklapp.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.