Victoria Beckham fyller 40 år på torsdag - något som fått maken David Beckham att öppna plånboken. Enligt The Sun ska han ha köpt ett armband för över en halv miljon kronor till sin hustru. Foto: David M. BenettVictoria Beckham fyller 40 år på torsdag - något som fått maken David Beckham att öppna plånboken. Enligt The Sun ska han ha köpt ett armband för över en halv miljon kronor till sin hustru. Foto: David M. Benett
Victoria Beckham fyller 40 år på torsdag - något som fått maken David Beckham att öppna plånboken. Enligt The Sun ska han ha köpt ett armband för över en halv miljon kronor till sin hustru. Foto: David M. Benett
Victoria och David med sina tre söner Brooklyn, Romeo och Cruz. Foto: STELLA PICTURESVictoria och David med sina tre söner Brooklyn, Romeo och Cruz. Foto: STELLA PICTURES
Victoria och David med sina tre söner Brooklyn, Romeo och Cruz. Foto: STELLA PICTURES
Paret har även dottern Harper, 2. Foto: Mark J. TerrillParet har även dottern Harper, 2. Foto: Mark J. Terrill
Paret har även dottern Harper, 2. Foto: Mark J. Terrill

David Beckhams lyxiga gåva till Victoria

Publicerad

Victoria Beckham fyller jämnt i veckan - något som hennes make David bestämt sig för att fira rejält.

Fotbollsstjärnan sägs nämligen ha köpt en födelsedagspresent till sin hustru värd över en halv miljon kronor.

– Hon kommer att skämmas bort av David, säger en källa till The Sun.

På torsdag fyller Victoria Beckham 40 år. Och maken David, 38, planerar att fira sin hustru med en riktigt fin present.

– Vic vill inte ha något stort ståhej. Men hon kommer att skämmas bort av David, och barnen har köpt några väldigt roliga presenter, säger en källa till The Sun.

Enligt sajten ska fotbollsstjärnan ha lagt omkring 550 000 svenska kronor på ett diamantarmband till födelsedagsbarnet. Och barnen Brooklyn, 15, Romeo, 11, Cruz, 9, och Harper, 2, har bland annat planerat att utöka presenthögen med en nallebjörn som det står "40" på och en skämt-mugg.

Planerar för middagsbjudning i London

Sajten skriver vidare att Victoria planerar att bjuda in sina nära och kära till en middagsbjudning i London senare i april. Sin riktiga födelsedag nu på torsdag tänker hon i stället ägna åt lugnare aktiviteter i Los Angeles, som bland annat inkluderar en ridtur med vänner samt en restaurangmiddag.

Det är dock inte bara David som är bra på att ge bort kärleksgåvor. Även Victoria skämmer bort sin make emellanåt. För ett par år sedan fick han exempelvis två grisar värda 35 000 kronor i för tidig julklapp.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag