Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

David Beckham hånar hustrun Victoria i ny video

Videon visar hur Victoria Beckham kämpar med en påse apelsiner och en annan påse med mangos. Foto: instagram.com/davidbeckham
Någon hjälp får hon inte av maken, vilket orsakar en bister min. Foto: instagram.com/davidbeckham
Inte ens en hjälpande hand för att öppna bildörren fick Victoria av maken som hade fullt upp med att filma och skratta. Foto: instagram.com/davidbeckham
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / HAHN LIONEL/ABACA STELLA PICTURES

David Beckham får onda ögat av hustrun Victoria Beckham. 

Detta efter att han filmat hennes kamp efter en shoppingrunda, där han i stället för att hjälpa henne skrattar åt hennes misslyckade försök att bära hem en säck apelsiner. 

Nu uppmärksammas klippet av bland annat Daily Mail

Victoria och David Beckham har varit gifta i 20 år, men de senaste åren har kändisparet förföljts av rykten om att de ska gå skilda vägar. 

Själv har paret förnekat uppgifterna, men medgett att deras äktenskap både har gått upp och ner - precis som i de flesta relationer. 

Nu delar David med sig av en video på Instagram som visar upp att privatlivet med Victoria vissa stunder inte är särskilt glamourös.

”Krävs två för mango”

Det är på Instagram-storie som David lagt upp ett klipp från när han själv sitter i bilen och hustrun syns komma bärandes på en stor säck apelsiner under en arm, och en påse med mango under den andra armen. 

”Det krävs två för mango”, har han skrivit till bilden och lagt in skrattande emojis. 

I skyhöga klackar försöker hon hålla reda på varorna, men på övergångsstället tappar hon en apelsin. Samtidigt hörs det hur David skrattar åt hustruns kamp med vardagsbestyret, medan hon bistert manövrerar sig mot bilen. 

Väl framme försöker hon sammanbitet öppna bildörren, medan David Beckham fnissar och en hjälpande hand uteblir. 

Familjens liv i Los Angeles

Bland annat har Daily Mail uppmärksammat klippet som enligt dem är filmat i Los Angeles. Makarna Beckhams befinner sig just nu där med barnen Romeo, 16, Cruz, 14, och Harper, 7. Äldsta sonen Brooklyn, 20, befinner sig även han i USA, men i stället för att hänga med familjen har han synts på Coachella-festivalen tillsammans med sin nya flickvän Hana Cross.