Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Darins krav på partner: ”Måste gilla musik”

Foto: Skärmdump / TV4
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Foto: Skärmdump / TV4

Darin Zanyar, 34, är singel och har bosatt sig på Mallorca i Spanien.

I ”Hellenius hörna” på söndagen avslöjar popartisten vad hans senaste låt handlar om och vad han letar efter hos en framtida partner.

– Måste gilla musik också. Det kan vara bra. Jobbigt om den inte vill höra någon musik, säger han skämtsamt.

Det var ett spontant beslut av Darin att bosätta sig i Mallorca. Det berättar artisten i söndagens program av ”Hellenius hörna”, där han också pratar om livet som singel 2021. 

Det var i samband med Pride i fjol som den folkkäre Darin Zanyar berättade att han var homosexuell. Efter inlägget på Instagram överöstes han av kärlek från både artistkolleger och fans. Ett år senare utsåg tidningen QX Darin till årets HBTQ. 

– Jag fick en känsla av att om jag inte berättar nu så kommer jag aldrig att göra det. Och så slog det mig att jag kanske bara skulle säga det rakt ut och alldeles enkelt, sa han till DN tidigare i vår.

”Måste gilla musik”

I söndagens ”Hellenius hörna” får popartisten hjälp av David Hellenius att reda ut vad han faktiskt letar i efter hos en framtida partner. 

– Det måste vara någon som är rolig, det är nummer ett. Någon som kan vara spontan, och någon som gillar mat, jag käkar ganska mycket, säger Darin Zanyar.

– Måste gilla musik också. Det kan vara bra. Jobbigt om den inte vill höra någon musik, säger han skämtsamt.

Darin framförde även hans nya singel ”Holding me more”. En låt om otrohet, förklarar Darin Zanyar för en frågvis David Hellenius.

Är det någon speciell person det handlar om?

– Det kanske det är, säger han mystiskt. 

Darin: ”Länge ville jag inte att det skulle vara så”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.