Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Darin Zanyars ord om stödet efter att han kom ut: ”Rörd”

Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY
Foto: Instagram

Nyligen gick artisten Darin Zanyar ut med att han är gay. 

Nu tackar han för all kärleksfull respons han fått efter inlägget på Instagram. 

”Jag är helt överväldigad”, skriver han. 

Det var förra veckan som artisten Darin Zanyar, 33, publicerade Inlägget på Instagram där han skrev att han är homosexuell. Detta gjorde han samtidigt som Pride-veckan firas i Sverige, något som han valde att lyfta fram. 

”Alla i världen ska kunna vara stolta och accepteras för vem de är. Jag vet hur svårt det kan vara”, skrev han då och fortsatte: 

”Jag är stolt över att vara gay”. 

Inlägget har i skrivande stund gillats av nästan 140 000 människor och artisten har fått mängder av stöttande och kärleksfulla kommentarer. Detta går nu Darin Zanyar ut och tackar för i ett nytt inlägg på Instagram. 

”Jag är helt överväldigad och rörd av all kärlek och stödet som jag fick av er alla förra veckan. Det betyder massa för mig och även för många andra. Och nu är tiden för mig att fokusera på ny musik, så förväntansfull!”, skriver han. 

Kändisarnas stöd på Instagram

Bland kommentarerna på Darin Zanyars Instagraminlägg finns flera kända namn. Bland annat har kändisar som Benjamin Ingrosso, Sarah Dawn Finer, Oscar Zia, Laila Bagge och Lina Hedlund visat sitt stöd i kommentarsfältet. 

”Jag älskar dig och jag älskar detta. Tack för att du är du Darin”, skriver artisten Miss Li.

”Så fint älskade Darin! Så glad för din skull och du har alltid en syster i mig. Puss” skriver Shima Niavarani.

”Darin! Från och med nu är allt annorlunda men egentligen precis som förut. Kärlek från mig!” skriver Eva Dahlgren.

https://www.instagram.com/p/CDy_is8hrwn/

Danny visar upp kärleken till Anna på Instagram 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.