Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Därför vill inte sambon synas i Lailas program

Liam Pitts och Laila Bagge.
Foto: /IBL / /IBL
Laila Bagge.
Foto: /IBL / /IBL
Foto: / SVEN LINDWALL EXP
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Laila Bagge och sonen Liam Pitts är huvudpersoner i ”Lailaland”, som har premiär på Viafree 12 mars.

Sambon Korosh Kanainan kommer dock ha en mer nedtonad roll i realityserien.

– Korosh vill inte vara offentlig. Men nu råkar han vara tillsammans med en som är det, säger Laila Bagge.

Laila Bagge, 45, gör reality. Hon och sonen Liam Pitts, 14, är huvudpersoner i ”Lailaland”, som har premiär på Viafree 12 mars.

Sambon Korosh Kanainan, 27, kommer ha en mindre framträdande roll i programmet. Men helt har han inte kunnat undgå att synas.

– Korosh vill inte vara offentlig. Men nu råkar han vara tillsammans med en som är det och jag vill jättegärna göra reality, vilket han stöttar mig i, säger Laila Bagge.

– Han kände: "jag fattar att du vill göra det här. Blir det så att jag kommer synas lite, då är det okej". Det blir svårt att inte vara med - det förstår han ju själv eftersom han bor där. Han sa ja till det. 


LÄS MER: Laila Bagge och sonen Liam får ny realityserie 


"Hans tanke var inte att bli offentlig"

Enligt Laila Bagge har Korosh Kanaian haft mycket att säga till om under tv-inspelningarna.

– Nu känner han sig trygg med att även om kamerorna är där så vet han att han kan ha input i vad som ska komma med och inte. Han kan säga när han inte vill bli filmad. Men det är klart att jag förstår honom också, hans tanke var inte att bli offentlig, säger hon.


LÄS MER: Laila Bagges panik – efter avslöjandet 


”Lailaland” ska enligt pressmeddelandet ge en djupare inblick i Laila Bagges och Liam Pitts liv där tittarna får följa henne i så väl privatlivet som på jobbet.

”Det är viktigt att man får se en sann bild av mig, mitt liv och min familj. Allt är inte roligt, härligt och omgärdat av ett rosa skimmer. Det finns motgångar liksom framgångar. Och även ett galet vardagsliv som är fullt av stök, skratt och tårar precis som många andras” har Laila Bagge sagt.

Sonen Liam Pitts har även gjort sig känd på Youtube med knäppa pranks och har över 140 000 prenumeranter. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.