Tom Cruise uppges ha slutat träffa dottern. Foto: FRANCOIS MORI / AP TT NYHETSBYRÅNTom Cruise uppges ha slutat träffa dottern. Foto: FRANCOIS MORI / AP TT NYHETSBYRÅN
Tom Cruise uppges ha slutat träffa dottern. Foto: FRANCOIS MORI / AP TT NYHETSBYRÅN
Ex-frun Katie Holmes. Foto: DARLA KHAZEI, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWSEx-frun Katie Holmes. Foto: DARLA KHAZEI, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Ex-frun Katie Holmes. Foto: DARLA KHAZEI, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Tom Cruise med Suri 2012. Foto: WAGNER AZ, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COMTom Cruise med Suri 2012. Foto: WAGNER AZ, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Tom Cruise med Suri 2012. Foto: WAGNER AZ, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Därför vägrar Tom Cruise att prata om dottern Suri

Publicerad

Tom Cruise har slutat prata om dottern Suri.

Nu uppger källor att han inte har träffat henne sedan 2013, skriver In Touch.

– Det finns inget spår av Tom, säger en källa.

Tom Cruise, 55, skilde sig från skådespelaren Katie Holmes, 38, år 2012. Sedan dess har Cruise varit fåordig om den gemensamma dottern Suri, 12.

Han och dottern har inte setts offentligt med dottern sedan 2013 – och enligt källor till In Touch har de två inte heller träffats sedan dess.

– Det finns inget spår av Tom. I fyra år har han valt att inte träffa sin dotter, säger källan.

 

LÄS MER: Stjärnans hårda kritik mot Tom Cruise: "Är ingen bra person"

 

Skådespelaren är för inne i sin scientologi och sina filmer, hävdar samma källa.

"Tänker bara på film och scientologi"

– Han kanske kommer vilja ta upp kontakten med Suri längre fram. Just nu tänker Tom bara på att göra film, sin scientologi och en liten väncirkel.

Det har i flera års tid spekulerats om att Scientologerna förbjudit Tom Cruise att träffa både Katie och Suri.

I maj i år bröt han tystnaden om Suri och nämnde henne offentligt för första gången på flera år. Tidningen Sydney Morning Herald ställde då frågan om han tror att dottern Suri kanske ska bli skådespelare som sin pappa. Svaret var fåordigt:

– Det vet man inte, det vet man inte, svarade Cruise.

Tom Cruise ska ha visat våldsamma tendenser

Just nu gör FBI en utredning av scientologkyrkan. Enligt deras dokument ska kyrkan ha tränat upp kvinnor till rollen som Tom Cruise fru. En agent skriver i dokumenten att skådespelaren visat "våldsamma tendenser" med en av kvinnorna.

 

LÄS MER: Tom Cruise första ord om dottern – på flera år  

 

”I början av relationen var han väldigt romantisk, men medan den utvecklades började han få utbrott och visa våldsamma tendenser."

Kvinnan ska ha blivit tvingad att "gräva diken mitt i natten och skrubba golvet i både männens och kvinnornas toaletter" och "fick inte längre tillåtelse att prata med någon".

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag