Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG
Foto: SVEN LINDWALLFoto: SVEN LINDWALL
 Foto: SVEN LINDWALL

Därför vägrar Måns att bjuda prins Carl Philip

Publicerad

Måns Zelmerlöw träffade prins Carl Philip på ”Summer On”-festivalen i Båstad i somras – och de båda verkade komma väl överens tillsammans. 

Men då artisten gifter sig med fästmön Ciara Janson får prinsen nobben och står inte med på gästlistan. 

– Jag fick ju heller ingen inbjudan till hans bröllop, säger Måns Zelmerlöw i en intervju som publicerats av företaget Betsson.

Måns Zelmerlöw går i giftastankar. 

Då artisten friade till sin Ciara Janson i somras skrev hon på sitt Instagramkonto att hon var den "lyckligaste tjejen i hela världen". 

Bara veckor innan frieriet poserade Måns Zelmerlöw på bild med prins Carl Philip. De två träffades under festivalen Summer On i Båstad och såg ut att komma väl överens. 

"Kungligt lycklig" skrev Måns Zelmerlöw i bildtexten på Instagram. 

Men när det blir dags för bröllop är prinsen inte bjuden. 

– Han var väldigt trevlig men så bra vänner är vi nog inte. Jag fick ju heller ingen inbjudan till hans bröllop, säger Måns Zelmerlöw i en intervju som publicerats av företaget Betsson. Måns Zelmerlöw har nyligen inlett ett samarbete med företaget. 

 

LÄS MER: Måns Zelmerlöws hemliga frieri till kärleken Ciara 

https://www.instagram.com/p/BWQiSK-D65B/

Inget datum

Något datum för bröllopet är ännu inte spikat, säger han. 

– Vi har bestämt oss för att det får ta den tid det tar. Det är mycket annat som ska vara på banan först, som var vi ska bo exempelvis.

Ciara Janson är en skådespelare från Storbritannien som synts i bland annat BBC-draman och på teaterscener i hemlandet. 

Paret träffades på ett bröllop och Måns Zelmerlöw har berättat att han blev störtförälskad direkt.

 

LÄS MER: Måns bröllopsbild skapar förvirring

Blir bonuspappa

Ciara Janson har sonen Archie, 3, från ett tidigare förhållande. 

– Alltså, jag vill ha barn, det har jag velat länge. Så jag tror att oddsen är ganska låga på det. Om det blir en tjej eller kille spelar ingen som helst roll, bara det blir någon som är väldigt sportintresserad. Det är det absolut viktigaste, haha. Jag försöker redan göra Archie till ett tennisproffs, trots att han knappt orkar lyfta ett racket, säger Måns Zelmerlöw i intervjun. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag