Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför vägrar Danny att visa upp sin kropp

INGA MER KROPPSBILDER. Nu vill inte Danny visa mer träningsbilder.
Foto: Sven Lindwall
Danny har tidigare lagt upp bilder på sin kropp på Instagram.
Foto: Instagram.
Danny med flickvännen Molly Sandén.
Foto: Olle Sporrong

Han går ofta under namnet Danny "superkroppen" Saucedo.

Något artisten verkar ha tröttnat på - för nu har han infört stopp på träningsbilder på Instagram.

"Känner att det inte är vad jag kanske vill att folk ska associera med mig", skriver han på Instagram.

Tidigare har Danny delat med sig av sina träningsbilder på sociala medier. Han har också lagt upp en bild på sin nakna kropp i motljus för att hylla flickvännen Molly Sandén och när han var programledare för Melodifestivalen 2013 visade han upp sin "superkropp" för tv-tittarna både en och två gånger.

Men nu har han fått nog. Redan i vintras röt han i från på Instagram då han tyckte att det var alldeles för ytligt. Avklädda bilder fick fler likes än seriösa poster om solenergi.


LÄS MER: Dannys superkropp - "ligger i hårdträning".


"Jag önskar att folk inte bara uppmuntrade kroppsfixeringen och hetsen att skaffa de senaste prylarna genom att bara lägga upp och gilla sådana bilder. Såklart att det kan vara fett ibland med en ny jacka och att lägga ut den. Men kom igen... Är det inte lite väl obalanserat just nu?", skrev han då.

Nu meddelar den singelaktuella artisten att han inte lägger upp träningsbilder längre, eftersom det blir för mycket fokus på det.https://instagram.com/p/2VsuOJIsPX/

Ni kanske märkt att jag inte lägger upp så mkt träningsbilder längre. Det är inte för att jag slutat träna, tvärtom, jag tränar mer än någonsin men känner att det inte är vad jag kanske vill att folk ska associera med mig - att jag bara tränar och bryr mig om att lägga upp bilder, då jag tränar för min egen skull.", skriver han.


LÄS MER: Danny Saucedo gör skiva på svenska.


I stället publicerar han bilder där han äter våfflor, med ett paket sockrade Frosties-flingor och annat som händer i hans liv.

Rest in peace, superkroppen.https://instagram.com/p/2T5NewIsA3/


https://instagram.com/p/2S6X12osC7/


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.