Foto: Dave Kotinsky / ALL OVER PRESS GETTY IMAGESFoto: Dave Kotinsky / ALL OVER PRESS GETTY IMAGES
 Foto: Dave Kotinsky / ALL OVER PRESS GETTY IMAGES
Foto: Bill DavilaFoto: Bill Davila
 Foto: Bill Davila

Därför vägrade Olsen- tvillingarna kultserien

Publicerad

Uppföljningen till succéserien "Fullt hus" har de flesta originalskådespelarna med - förutom Olsen-tvillingarna.

Nu avslöjas Mary-Kate och Ashley Olsens anledning bakom beslutet.

– Ashley sa "Jag känner mig inte bekväm med att skådespela", säger producenten Bob Boyett enligt MTV.

Tidigare i år hade uppföljningsserien "Fuller house", eller "Huset fullt - igen", premiär på Netflix.

Då stod det även klart att de flesta skådespelare som medverkat i 90-talsserien "Huset fullt" skulle vara med i nya serien.

Olsen-tvillingarna inte med

Däremot saknades skådespelarna till en karaktär - Mary-Kate Olsen, 29, och Ashley Olsen, 29, som i originalfilmen delade på rollen som yngsta dottern Michelle.

 

LÄS MER: Mary-Kate Olsen har gift sig med Sarkozy

 

Produktionen vädjade

Trots produktionens vädjan ska man inte ha fått tvillingarna att ändra sig, och nu framkommer anledningen till att Mary-Kate och Ashley Olsen inte medverkar.

– Ashley sa "Jag har inte varit framför en kamera sedan jag var 17, och jag känner mig inte bekväm med att skådespela". Mary-Kate sa, "Det skulle behöva vara jag eftersom Ashley inte vill göra det. Men det är dålig tajmning för oss", säger producenten Bob Boyett enligt MTV.

"Kommer ge dem nytt erbjudande"

I augusti förra året skrev Radar Online att produktionen kämpade för en handling som kändes spännande - men eftersom det då gick mindre bra, försökte man övertala Olsen-tvillingarna att ändra sig.

– John och resten av skådespelarna kommer att göra det som de var så emot och ge Olsen-tvillingarna ett nytt erbjudande, sa en källa med insyn i produktionen och fortsatte:

 

LÄS MER: Produktionens vädjan – till systrarna Olsen

 

– Även om några av de andra skådespelarna inte tål dem, är alla just nu mer intresserade av tv-serien än sina egna personliga känslor om Mary-Kate och Ashley.

Det var i slutet av april förra året som John Stamos bekräftade i pratshowen "Jimmy Kimmel live" att det skulle bli en uppföljare till succéserien.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag