Därför tvingas Måns skjuta upp bröllopet

Måns Zelmerlöw friade till flickvännen i somras, men när bröllopet blir av är oklart
Foto: /IBL / /IBL
Foto: Ellos
Foto: Ellos

Måns Zelmerlöw står inför stora livsförändringar, han och fästmön Ciara Janson ska bli föräldrar och ännu finns frågetecken kring hur familjen ska bo.

Efter artistens frieri i somras, är det oklart när bröllopet kommer att gå av stapeln – det har flyttats ned i prioritetsordningen.

– Ja, det finns väl i pipen. Men det är lite annat som sagt, barn och boende, som ska bli helt klart innan, säger han till Expressen.

Måns Zelmerlöw, 31, har ett händelserikt år framför sig. 

2016 träffade han engelska flickvännen Ciara Janson, 30, och blev även bonuspappa till hennes treåriga son.

Sommaren därpå gick Eurovision-vinnaren ner på knä och friade till Ciara Janson under en romantisk semesterresa i Kroatien.

– De är förlovade. De verkar lyckligare än någonsin, sa Zelmerlöws pressansvariga, Sandra Miller Kinge.


LÄS MER: Måns Zelmerlöws nya miljonkrav 


Mycket praktiskt att lösa för Måns Zelmerlöw

Zelmerlöw har länge sagt att han vill bli pappa och i december avslöjade artisten den glada nyheten att han och fästmön väntar barn, en liten son.

Innan bebisen kommer, i början av sommaren, finns det dock vissa frågetecken som måste rätas ut. Först och främst hur familjen ska bo i London, där de kommer ha sin framtida bas.

– Jag har ju pendlat fram och tillbaka nu och suttit och skrivit i England. Men jag kommer stanna där, säger sångaren till Expressen.

Enligt gamla sedvänjor skulle förlovade par gifta sig inom ett år efter förlovningen. Men det är tveksamt om Måns Zelmerlöw och Ciara Janson kommer hinna skrida till verket så snart. Eftersom annat upptar parets fokus, är bröllop numera nedflyttat i prioritetsordningen. 

– Ja, det finns väl i pipen. Men det är lite annat som sagt, barn och boende, som ska bli helt klart innan, säger han.

Zelmerlöw ger sig in i modebranschen

Ännu ett nytt område som Måns Zelmerlöw tar sig an är modebranschen. Tillsammans med vännen Alexander Wiberg har han utvecklat herrvarumärket Chevaleresk. Nu är de aktuella med ett designsamarbete med Ellos. 

Kollektionen är inspirerad av skräddat herrmode från Italien.

– Jag bryr mig om vad jag klär mig i och jag vet vad som funkar på mig. Jag tycker jättemycket om att klä mig stiligt, men jag har med åren också insett att ibland orkar man bara inte. Man kan klä sig snyggt och väldigt slappt också, säger Måns Zelmerlöw till Expressen.


LÄS MER: Måns nya avslöjande – med kärleken Ciara 


Tv-programmet "Chevaleresk" sänds på TV6 och Viafree i mars.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.