Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sanningen bakom Miley Cyrus och Liam Hemsworths uppbrott

Miley Cyrus tar tillbaka ursäkten för lättklädda bilden.
Liam Hemsworth och Miley Cyrus har gått skilda vägar. Foto: ETIENNE LAURENT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Miley Cyrus ska ha blivit ”Wrecking ball”-Miley igen. Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799
Paret har haft ett av- och påförhållande under flera år. Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON.RED B7996

Bara sju månader efter att de gift sig i en hemlig ceremoni har Miley Cyrus och Liam Hemsworth gått skilda vägar.

På sin Instagram önskar Hemsworth exfrun lycka och välgång, medan Cyrus setts hångla med realitystjärnan Kaitlynn Carter – samtidigt som uppgiftslämnare avslöjar sanningen bakom uppbrottet.

– Miley var aldrig otrogen. Hon låg aldrig med kvinnor medan hon var gift. Det var inte en del av deras förhållande, säger en uppgiftslämnare till Page Six.

Det var under helgen som beskedet kom, att superparet Miley Cyrus, 26, och Liam Hemsworth, 29, går skilda vägar – efter bara sju månader som gifta.

Samtidigt som nyheten kom om uppbrottet spreds också bilder på Miley Cyrus på en båt med vännen Kaitlynn Carter, där de två var intima med varandra. Miley Cyrus och Liam Hemsworth har tidigare setts umgås med Kaitlynn Carter och hennes exman Brody Jenner, men nu verkar de två kvinnorna ha funnit varandra.

Men uppgiftslämnare till Page Six menar nu att Miley Cyrus aldrig var otrogen mot Liam Hemsworth, varken med Kaitlynn Carter eller någon annan.

– Miley var aldrig otrogen. Hon låg aldrig med kvinnor medan hon var gift. Det var inte en del av deras förhållande. Hon var inte otrogen utan hans vetskap, och gick inte bakom hans rygg, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

Har blivit ”gamla Miley”

I stället ska beslutet att gå skilda vägar bottna i att Miley Cyrus har blivit ”gamla Miley” igen – den person hon var under ”Wrecking ball”-perioden, när Liam Hemsworth hade gjort slut med henne sist.

– Han vill bara ha ett normalt och lugnt liv, säger uppgiftslämnaren.

Liam Hemsworth har bekräftat separationen på sin Instagram, och skriver att han önskar sin exfru all lycka och välgång, men att han inte vill kommentera skilsmässan mer än så.

https://www.instagram.com/p/B1FuUk7nbjn/