Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför tar Peg avstånd från namnet Parnevik

Peg Parnevik ryter ifrån mot kritiken att hon fått skivkontrakt för att hon är en Parneviks.
Foto: / FOTO: TV3/LINUS HALLSéNIUS
" jag är jävligt trött på folk som skriver att jag bara gör musik på grund av min kända pappa, eller min kända farfar", skriver Peg.
Foto: Tv3

Peg Parnevik kritiseras för sin succé med "Ain't no saint".

Nu ryter hon ifrån mot alla hårda ord från folk som inte tycker att hon förtjänar sin framgång.

"Jag är jävligt trött på folk som skriver att jag bara gör musik på grund av min kända pappa", skriver hon på Instagram.

Peg Parnevik, 20, har gjort succé med sin singel "Ain't no saint", och i sommar åker tv-profilen, och numera artisten, ut på turné med 16 spelningar i Sverige.

Men framgången har haft sitt pris.

På Instagram skriver Peg Parnevik att hon är trött på fördomsfulla kommentarer om att hennes framgång grundar sig i hennes välkända familj.

Som dotter till golfstjärnan Jesper Parnevik, 51, får hon ingen kredd för sina egna prestationer, skriver hon.

"Ni kanske inte ser mig som en artist ännu, ok, det tar jag. Men jag är jävligt trött på folk som skriver att jag bara gör musik på grund av min kända pappa, eller min kända farfar. JA, jag har en känd familj. Men pengar och kändisskap garanterar inte en hitlåt".LÄS MER: Peg Parnevik till näthatarna: "Vad ni är patetiska"Peg Parnevik: "Jobbat som fan"

Vidare skriver Peg Parnevik att hon aldrig skulle ge sig ut på turné med endast en låt i bagaget.

"Jag har jobbat som fan. Jag har skrivit texter. Jag har varit i studion tills rösten gav upp. Och jag har ett sjukt stöttande team bakom mig", skriver hon på Instagram och fortsätter:

"Allt som händer just nu är en dröm. Jag har inte hunnit vakna ännu, allt bara snurrar. Men tro inte för en sekund att jag inte har jobbat hårt".LÄS MER: Eric Saade utskrattad av barnen ParnevikUnder sin text stöttas Peg Parnevik av Instagramanvändare som skriver att hon inte ska ta åt sig.

"Jag kanske inte är känd som en artist ännu. I'll take that. Men jag kommer spela på festivaler i sommar. Så är det bara. Och jag har faktiskt flera låtar att spela. Och vi kommer showa så hårt vi kan. Och då kommer ni inte kunna sätta det på min pappa eller min farfar eller mitt team. Det kommer vara jag som står på scen", avslutar hon.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.