Justin Bieber ställer in alla "meet and greet"-tillfällen på sin kommande turné. Foto: Planet PhotosJustin Bieber ställer in alla "meet and greet"-tillfällen på sin kommande turné. Foto: Planet Photos
Justin Bieber ställer in alla "meet and greet"-tillfällen på sin kommande turné. Foto: Planet Photos
Anledningen är att mötena med fansen gör honom deprimerad.Anledningen är att mötena med fansen gör honom deprimerad.
Anledningen är att mötena med fansen gör honom deprimerad.

Därför ställer Justin Bieber in alla möten med fansen

Publicerad

Justin Bieber ställer in alla "meet and greet"-tillfällen på sin kommande turné.

Anledningen är att mötena med fansen gör honom deprimerad.

"Jag älskar att träffa er fantastiska människor, men det slutar alltid med att jag känner mig så uttömd och fylld av så många andras andliga energier att jag blir tom och olycklig", skriver han på Instagram.

Justin Bieber åker på en stor världsturné med sin "Purpose"-skiva under 2016 och ska ha planerat att ha så kallade "meet and greet"-tillfällena under konserterna, det vill säga stunder där fansen kan köpa biljett för att få träffa honom, ta en selfie och liknande.

Men nu ställer Justin Bieber in alla fanträffar – eftersom de gör honom deprimerad.

"Jag älskar er fans... Men jag kommer att ställa in alla mina meet and greet-tillfällen. Jag älskar att träffa er fantastiska människor, men det slutar alltid med att jag känner mig så uttömd och fylld av så många andras andliga energier att jag blir tom och olycklig", skriver 22-åringen på Instagram.

Bieber skriver att det har varit ett tufft beslut att fatta, eftersom han älskar att göra sina fans lyckliga.

"Jag vill få människor att le och vara glada, men inte till vilket pris som helst. Jag känner mig alltid mentalt och emotionellt utmattad, på gränsen till deprimerad, efter mötena", skriver han i inlägget.

 

LÄS MER: Justin Bieber stormade av scenen under konsert

Justin Bieber: "Tufft för mig"

Popstjärnan menar att det är folks höga förväntningar på mötet med honom som tar musten ur honom.

"Pressen av att möta folks förväntningar på hur jag ska vara är för mycket för mig att hantera och mycket att bära på mina axlar. Jag vill inte göra någon besviken, men jag känner att jag hellre vill ge mina fans min show och mina skivor som utlovat", skriver han och fortsätter:

"Jag kan inte beskriva hur ledsen jag är, och jag önskar att det inte vore så tufft för mig. Och jag vill fortsätta må så bra som jag gör nu för att orka ge er den bästa konserten ni någonsin har sett".

 

 

Love u guys.. I'm going to be canceling my meet and greets. I enjoy meeting such incredible people but I end up feeling so drained and filled with so much of other people's spiritual energy that I end up so drained and unhappy.. Want to make people smile and happy but not at my expense and I always leave feeling mentally and emotionally exhausted to the point of depression .. The pressure of meeting people's expectations of what I'm supposed to be is so much for me to handle and a lot on my shoulders. Never want to disappoint but I feel I would rather give you guys the show and my albums as promised. Can't tell you how sorry I am, and wish it wasn't so hard on me.. And I want to stay in the healthy mindset I'm in to give you the best show you have ever seen ;)

Ett foto publicerat av Justin Bieber (@justinbieber) Mar 22, 2016 kl. 4:54 PDT

 

 

LÄS MER: Justin Bieber vill gifta sig med kärleken

Säkerthetsproblem ska ha uppstått

Biljettförsäljaren Bkstg, som säljer VIP-biljetterna till Biebers turné, skriver att beslutet också handlar om en säkerhetsmiss under ett "meet and greet"-tillfälle.

"Under en konsert nyligen uppstod ett säkerhetsproblem som fick oss att tänka om 'meet and greet'-tillfällena och hur de hanteras", skriver de i ett uttalande enligt MTV.com.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag