Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Därför skjuter Robin Bengtsson upp bröllopet

Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ

Robin Bengtsson friade till kärleken Jennie Salte i våras, strax efter vinsten i Melodifestivalen. 

Men bröllopet kommer att dröja – paret har nämligen haft för mycket att göra. 

– Det har varit sjukt mycket att göra för båda två sista tiden, säger Robin Bengtsson till Hänt

Robin Bengtsson firade dubbel triumf i våras. 

Först rodde han hem vinsten i Melodifestivalen. Och bara veckor senare friade han till kärleken Jennie Salte under en resa på Island.

"Han ställde från i Blå lagunen i går, och jag sa JAAA!! Bästa resan någonsin. Älskar dig för evigt Robin", skrev Jennie Salte på Instagram efter den stora överraskningen. 

Men paret planerar att fortsätta vara förlovade ett tag till och giftermålet får vänta. De har nämligen inte haft tid att planera bröllopet:

– Vi har inte haft så mycket tid att planera, vi får se när det blir. Det är svårt att hitta ett datum för typ alla man känner är i musikbranschen så man kan inte ta en lördag på sommaren, som man kanske vill, berättar Robin Bengtsson för Hänt.


LÄS MER: Melodifestivalvinnare byter karriär – helt


Robin Bengtsson: "Sjukt mycket att göra" 

Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN

Han berättar att vintern bör bli lugnare – och då kanske de sätter sig ned och planerar.

– Vi har inte riktigt kommit fram till det än, sen känner vi att vi inte har någon brådska heller så vi tar oss tiden för att ta reda på vad vi vill, säger Robin Bengtsson och fortsätter:

– Det har varit sjukt mycket att göra för båda två sista tiden.

Robin Bengtsson berättade nyligen om sitt drömbröllop i podcasten "Livshjulet". 

– Ganska litet bröllop är min grundtanke. Så börjar man tänka på vilka man vill ska komma och så inser man att det verkligen inte kommer att bli något litet bröllop det här, sade han och fortsatte:

– Det är väldigt svårt. Jag vill så klart att alla man tycker om ska vara med och fira. Samtidigt som jag inte vill ha det här klassiska prins och prinsessa-bröllopet liksom.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.