Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför skiljer sig Ben Affleck och Jennifer Garner

Foto: GREEN/X17ONLINE.COM
Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: X17ONLINE.COM

Snart går Ben Afflecks och Jennifer Garners skilsmässa igenom.

Nu berättar flera uppgiftslämnare om anledningen till parets separation.

– Jen väntade bara på rätt tillfälle, säger en uppgiftslämnare.

Det var i juni 2015 som skådespelarna Ben Affleck och Jennifer Garner berättade att de skulle skilja sig. Ex-paret har dock fortsatt att vara nära vänner och har bland annat åkt på semester med barnen. Dessutom bor Ben Affleck i parets gästhus i Los Angeles.

Nu när skilsmässan närmar sig planerar paret att "vänskapligt fortsätta arbeta på deras relation för att få den här nya fasen att fungera för barnen". Det säger Ben Affleck och Jennifer Garner i en intervju med People.

 

LÄS MER: Nya vändningen i stjärnornas skilsmässa 

 

Paret har barnen Violet, 11, Seraphina, 8 och Samuel, 5.

Uppgiftslämnare som står nära både Ben Affleck och Jennifer Garner berättar samtidigt att en skilsmässa alltid var planen. Beslutet ska ha varit gemensamt.

– Det var helt enkelt dags. Det fanns ingen utlösande faktor, säger en uppgiftslämnare till People.

Men andra uppgiftslämnare ger motstridiga uppgifter. Enligt dem ska Ben Afflecks problem tidigare i år ha förstört chanserna för en försoning samtidigt som de gjorde att Jennifer Garner kände att det var rätt att gå vidare.

– Det kokade ner till hans sista-minuten-försök att rädda saker och ting genom att checka in sig på behandlingshem. Men det var för lite för sent, säger en uppgiftslämnare.

"Jen väntade bara på rätt tillfälle"

Paret skrev på skilsmässopappren en månad efter att Ben Affleck var klar med behandlingen för sitt alkoholberoende.

– Jen väntade bara på rätt tillfälle. Hon ville inte ansöka om skilsmässa när Ben kämpade. Hon är väldigt stolt över att han har bett om hjälp, säger en uppgiftslämnare.

– Som i alla äktenskap var det flera olika anledningar till varför det inte fungerar, fortsätter uppgiftslämnaren.

 

LÄS MER: Ben Affleck berättar själv om missbruket 

 

Paret ska nu få hjälp att dela upp sina tillgångar av skilsmässoadvokaten Laura Wasser. Ben Affleck kommer fortsätta att bo i parets gästhus inom den närmsta framtiden.

– När och om han flyttar beror på om han hittar ett boende som är lämpligt för deras fuktion. De vill ha barnen nära sig, säger uppgiftslämnaren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.