Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Därför skilde sig Kinnaman och exfrun – verkliga anledningen

Nu berättar Cleo Kinnaman sanningen bakom uppbrottet.
Foto: DENNIS VAN TINE / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS
Joel Kinnaman och Cleo 2016. Cleo hette då Cleo Wattenström.
Foto: ANDREW HARNIK / AP TT NYHETSBYRÅN
Joel är i dag tillsammans med svenska supermodellen Kelly Gale.
Foto: ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK / ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Cleo och Joel Kinnaman skilde sig för drygt två år sedan.

Nu berättar Cleo Kinnaman om sanningen bakom uppbrottet.

– Precis innan jag träffade Joel hade jag bestämt mig att jag inte var intresserad av män överhuvudtaget, säger Cleo i ”Bathina – en podcast”.

Konstnären Cleo Kinnaman, 28, och skådespelaren Joel Kinnaman, 41, gifte sig 2015 och levde sitt liv tillsammans i Los Angeles.

2018 separerade paret men de har fortsatt att vara goda vänner sedan dess. 

Cleo Kinnaman har flera gånger pratat om sin relation till exmaken, som hon beskriver som mycket ”nära”. Hon har tidigare berättat att hon firat jul och midsommar med Joel Kinnamans familj. 

I podcasten ”Bathina – en podcast” berättar konstnären sanningen om uppbrottet med Joel – att hon alltid har dragits till kvinnor. 

– Jag tänkte aldrig på min sexualitet, jag bara var mycket mer förtjust i kvinnor, alltid. Och jag var med killar ibland för man kan fortfarande blir kär i människor, säger Cleo Kinnaman i podcasten. 

”Det försvann aldrig”

Precis innan Cleo Kinnaman träffade Joel Kinnaman hade konstnären bestämt sig för att hon inte var intresserad av män överhuvudtaget, utan att hon bara slösar sin tid med män. Hon ville bara vara med kvinnor.

Men så träffade hon Joel och Cleo Kinnaman berättar att hon aldrig tidigare hade träffat någon som passade henne så bra som människa och som var en så bra partner som Joel. 

– Trots att vi hade en sån fin relation. Trots allt det så kände jag samma grej gentemot kvinnor. Även efter fyra år, fem år. Det försvann aldrig, säger Cleo Kinnaman i podcasten.

Att hon fortfarande kände den starka dragningen till kvinnor klargjorde saken för konstnären.

Vidare berättar Cleo Kinnaman att det aldrig var något problem i deras relation utan det var något som hon kämpade med själv. Men hon kände sig skyldig för sina känslor. 

– Nu har jag accepterat mig själv. Men han är så fin så jag ville att det skulle funka. Men det har ingenting med honom att göra eller med oss. Det är det som är läggning, jag kan inte förklara det. Det är någonting man är född med, säger hon. 

Bor kvar i Los Angeles

Cleo Kinnaman berättar att Joel kände till hur hon kände för kvinnor redan från början men att det aldrig skapade någon osäkerhet hos honom för de älskade varandra väldigt mycket.

I dag är Joel Kinnaman tillsammans med supermodellen Kelly Gale, 25, från Göteborg, och paret bor tillsammans i Los Angeles.

Cleo Kinnaman bor även hon kvar i Los Angeles och är fortsatt nära med sitt ex. I ”Bathina – en podcast” säger hon att han är som en familj för henne. 

Han är Margaux Dietz nya kärlek

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.