Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Därför begärde Isabella Löwengrip skilsmässa

Nu berättar Isabella "Blondinbella" Löwengrip anledningen till separationen med maken. Foto: /IBL / /IBL
Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Odd Spångberg. Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ

I våras skilde sig Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Odd Spångberg.

I en intervju med Damernas Värld berättar nu entreprenören varför hon inte ville fortsätta leva med sin man.

– Vi hade olika värderingar och olika åsikter om familjelivet och karriären, så det funkade inte för mig, säger hon till tidningen.

Det var i maj i år som Isabella Löwengrip, 26, och Odd Spångberg, 29, begärde skilsmässa. I en ny intervju med Damernas Värld berättar nu entreprenören och bloggaren vad det var som hände och om hur hon håller känslorna i schack efter den tuffa separationen.

– Jag är bra på att bita ihop. Jag är stark, men att gå igenom en skilsmässa med två små barn är såklart ingen lätt process. Jag är en rationell person, så när jag kände att ”det här är inte bra, nu måste jag gå vidare”, då gjorde jag det. Om jag inte mår bra gör jag något åt det. Skilsmässan var mitt initiativ. Vi hade olika värderingar och olika åsikter om familjelivet och karriären, så det funkade inte för mig, säger hon i det senaste numret av Damernas Värld.

Damernas Värld.

 

LÄS MER: Blondinbella skiljer sig från Odd Spångberg 

 

Isabella Löwengrip får också frågan om hon tror att hon var för ung för att gifta sig.

– Kanske. Jag kommer från en problematisk bakgrund. Det gjorde nog att jag påskyndade processen att skaffa en primärfamilj, som jag inte hade som barn. Fast ju mer stabil jag blev i livet, desto mer ville jag växla upp i min karriär. Jag ville leva med någon som ville vara med på den resan, säger hon till tidningen.

Isabella Löwengrip om singellivet

I dag är Isabella Löwengrip singel och så här svarar hon på frågan om hur en "man ska göra för att fånga henne":

– Han ska vara väldigt trygg i sig själv. Han ska backa upp mig i det jag gör och vara okej med att stå bredvid. Sen är jag faktiskt väldigt feminin, även om jag inte är den varmaste i relationen. Jag vill att män ska hålla upp dörren och så, säger hon till Damernas Värld.

 

LÄS MER: Isabella Löwengrip berättar om den svåra tiden efter separationen 

 

I ett blogginlägg från slutet av augusti slog Isabella Löwengrip dock fast att hon inte tänker gifta sig igen. Därmed ser äktenskapet med Odd Spångberg ut att bli hennes sista.

"Jag trivs i att leva i en relation men inte just nu. Nu vill jag leva och bo själv, den dagen jag träffar en ny kommer det bli ett särbo-förhållande under en lång period. Jag kommer inte att gifta mig igen", skrev hon som svar på en läsarfråga.