Nu bryter exmakarna de ekonomiska banden till varandra. Foto: Lisa MattissonNu bryter exmakarna de ekonomiska banden till varandra. Foto: Lisa Mattisson
Nu bryter exmakarna de ekonomiska banden till varandra. Foto: Lisa Mattisson
Lägenheten köptes för 8,2 miljoner kronor. Foto: Henrik JanssonLägenheten köptes för 8,2 miljoner kronor. Foto: Henrik Jansson
Lägenheten köptes för 8,2 miljoner kronor. Foto: Henrik Jansson
Foto: Granlund PicturesFoto: Granlund Pictures
 Foto: Granlund Pictures

Därför säljer Läckberg Martin Melins lägenhet

Publicerad

Nu säljer Camilla Läckberg lägenheten hon köpte åt Martin Melin.

Samtidigt bryter exmakarna de ekonomiska banden.

– Hon får göra vad hon vill med den, men hon behöver väl inte den nu, säger Martin som köpt en ny lägenhet.

När Camilla Läckberg och Martin Melin skilde sig våren 2013 valde deckarförfattaren att köpa en lägenhet på Södermalm åt sin exman.

Lägenheten köptes av Camillas bolag, Camlac AB, för 8,2 miljoner kronor.

– Jag tror lite grann att om man är juste överlag och alla parter vill bjuda till och ha en bra relation så funkar det. I det här fallet har alla parter varit beredda att göra det. Livet blir betydligt mycket enklare då, dessutom, har Camilla, som nu är sambo med nya pojkvännen, MMA-fightern Simon Sköld, tidigare berättat.

 

LÄS MER: Läckbergs svar efter näthatet

 

Men nu bryter exmakarna de ekonomiska banden till varandra. Martin Melin har nämligen köpt en ny lägenhet.

– Jag har ju köpt en lägenhet i Enskede. En jättemysig trea som jag flyttar till den första juli, säger han.

Bland annat förenklar den hans vardag, menar han.

– Den är perfekt logistikmässigt. Jag har min yngsta son boende hos mig varannan vecka och nu flyttar jag bara 200 meter från hans skola. Det är oslagbart.

Dessutom är den billigare än lägenheten på söder, som Camilla Läckberg nu alltså säljer.

– Vi pratade om att jag skulle bo där i 2-3 år, och jag har bott där i två år och nu kände jag att jag hittade en lägenhet som jag ville flytta till.

– Hon får göra vad hon vill med den, men hon behöver väl den inte nu. Hon säljer den ju för att jag har hittat en annan lägenhet, så det är inget krångel. Den är bara lite dyr att hyra, om vi säger så, fortsätter han.

 

LÄS MER: Därför nobbar Läckberg "Let's dance"

 

Därmed bryts den ekonomiska uppgörelsen mellan exmakarna också.

– Vi har haft en ekonomisk uppgörelse som har gällt boendet, inget annat. Vi har inget ekonomiskt oss emellan längre. Det finns inget sådant, säger Martin Melin.

Vinsten från lägenheten på söder ska, enligt uppgifter, tillfalla Camilla Läckbergs bolag.

Camilla Läckbergs manager Christina Saliba:

– Nu är det dags för Martin att stå på egna ben, säger hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag