Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför ratar Linus Wahlgren familjens succéserie

Allt du behöver veta om succéserien.
Linus Wahlgren vill inte medverka i ”Wahlgrens värld”.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Pernilla Wahlgren syns mest i serien.Foto: GÖRAN GRANLUND / STELLA PICTURES

Familjen Wahlgren-Ingrossos liv skildras i detalj i realityserien ”Wahlgrens värld” på Kanal 5.

Men alla i familjen är inte lika sugna på att dela med sig av sitt privatliv.

– För egen del är jag inte lika öppen att dela med mig av mitt privatliv. Jag är inte lika bekväm att vara personlig, säger Linus Wahlgren till tidningen Allas.

Realityserien ”Wahlgrens värld” på Kanal 5 ger tittarna en intim inblick i familjen Wahlgren-Ingrossos liv. Både vardagsbestyr och kändisaktiviteter skildras – och succéprogrammet har inneburit rejält kassaklirr för Pernilla Wahlgren.

Hennes bror, skådespelaren Linus Wahlgren, 42, vägrar dock att synas i programmet. Enligt tidningen Allas klipper produktionen till och med bort scener när han råkar komma med.

”Inte bekväm med att vara personlig”

I en intervju med tidningen utvecklar Linus Wahlgren varför han skyggar för rampljuset:

– Nej, jag tror inte det skulle gynna mig att vara en karaktär där, som exempelvis mamma och pappa är. Dessutom är det ju Pernillas och Biancas grej – och de gör det jättebra. jag älskar att de vågar vara så spontana och bjuda påsig själva, säger han.

Linus Wahlgren förklarar vidare att det inte ligger i hans personlighet att vara så pass öppen.

– För egen del är jag inte lika öppen att dela med mig av mitt privatliv. Jag är inte lika bekväm att vara personlig, säger han.

Linus Wahlgrens liv efter skilsmässan

Linus Wahlgren skilde sig 2012 från Jessica Wahlgren, 44, efter tio år tillsammans.

Linus Wahlgren har tidigare berättat att paret kämpade in i det sista med att rädda äktenskapet – men förgäves. Skilsmässan har han beskrivit som allt annat än enkel:

– Ingen separation är kul, det är klart att vi tjafsade, bråkade och sa mycket dumma grejer, sa Linus Wahlgren före sommaren.

Han berättade dock att han och Jessica i dag har en bra relation och delad vårdnad över sina två gemensamma barn, Colin, 9, och Linn, 14.

Brodern Peter Wahlgren, 56, har vid enstaka tillfällen synts i ”Wahlgrens värld” – men lever annars ett stillsamt liv långt från rampljuset. 

För sju år sedan flyttade han och hustrun Michaela Wahlgren, 36, till Dalarna, där han arbetar som deltidsbrandman. Peter Wahlgren arbetade tidigare som valutahandlare i Stockholm.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.