Simon Sköld och Camilla Läckberg Foto: ExpressenSimon Sköld och Camilla Läckberg Foto: Expressen
Simon Sköld och Camilla Läckberg Foto: Expressen
Camilla Läckberg Foto: Olle SporrongCamilla Läckberg Foto: Olle Sporrong
Camilla Läckberg Foto: Olle Sporrong

Därför opererar Läckberg näsan

Publicerad

Camilla Läckberg har tvingats att operera näsan av hälsoskäl – det skriver deckarförfattaren på sin blogg.

På Instagram visar hon även upp ett par rejäla blåtiror.

– Jag kommer se ut som en mupp i 1-2 veckor o har inga planer på att gömma mig hemma

Deckarförfattaren Camilla Läckberg har tvingats operera näsan av hälsoskäl. På sin blogg berättar den populära författaren att hon tvingas operera näsan på grund av en olycka som hände när hon var 20 år.

– Jag har fått en ökande broskbildning i näsan, troligtvis kopplad till näsbrottet. Och jag fick rekommendationen att det måste opereras bort för att jag ska kunna andas genom näsan igen, skrev hon på sin blogg, dagen innan operationen.

 

LÄS MER: Camilla Läckbergs ilska – efter kritiken mot barnuppfostran

Gör operationen av hälsoskäl

Hon poängterar att hon gör operationen på grund av hälsoskäl.

– Jag får lätt panik av att inte kunna andas genom näsan, jag blir också torr i munnen, får svårt att sova, snarkar så rejält så Simon får svårt att sova osv, skrev hon sin blogg, dagen innan operationen, skriver hon på bloggen.

 

 

LÄS MER: Camilla Läckbergs vågade sexskämt till Jonas Gardell

"Inga planer på att gömma mig"

På sin Instagram har Camilla Läckberg delat med sig av flera selfies efter operationen där ett par rejäla blåtiror syns.

– Jag kommer se ut som en mupp i 1-2 veckor och har inga planer på att gömma mig hemma, eller att enbart gå ut i slokhatt och stora solglasögon.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag