Niclas diss mot familje- succén – efter pengafrågan

Därför nobbar Niclas Wahlgren Pernillas och Biancas tv-succé
Niclas Wahlgren berättar om sin syn på ”Wahlgrens värld”.
Foto: MICHAELA HASANOVIC
Hade jag fått den lönen de får, då hade jag ställt upp direkt”, säger Niclas Wahlgren i ”Direkt med Niklas Svensson”.
Niclas Wahlgren säger även att han inte ens tittar på programmet.
Foto: TV4.
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Under uppväxten var syskonen Wahlgren mobbade av skolkamraterna, något som gjort dem tajta med varandra upp i vuxen ålder.

Samtidigt väljer Niclas Wahlgren bort att vara med i lillasyster Pernillas succéprogram ”Wahlgrens värld” – om han inte får lika mycket pengar som henne och Bianca Ingrosso.

– Hade jag fått den lönen de får, då hade jag ställt upp direkt, säger Niclas Wahlgren  i ”Direkt med Niklas Svensson”.

Att vara ett kändisbarn på 70-talet var långt ifrån populärt – det vet Niclas Wahlgren och hans syskon.

I ”Direkt med Niklas Svensson” berättar Niclas Wahlgren om uppväxten i skärgården, där han och syskonen Peter och Pernilla fick ta skoltaxi till skolan för att det inte gick buss.

– Det måste ha svidit en del i folks ögon när vi kom i taxi, och i deras ögon lite ”finare”. Det kunde vara tufft, säger Niclas Wahlgren

– I dag är det väldigt coolt med kända föräldrar, barn är imponerade av det, men på den tiden var det precis tvärtom. Det var ganska hemskt.

Niclas Wahlgren höll ihop med storebror Peter Wahlgren och lillasyster Pernilla Wahlgren under skoltiden, och de lärde sig att skydda varandra från mobbare.

– Vi syskon har alltid hållit varandra väldigt tajt, det kanske är därför vi är väldigt tajta fortfarande. Vi har skyddat varandra.

Tittar inte på ”Wahlgrens värld”

Familjen Wahlgren är känd för att ha en väldigt tajt relation mellan familjemedlemmarna. Men trots det ser man aldrig Niclas Wahlgren i ”Wahlgrens värld”, succéprogrammet på Kanal 5 där tittarna får följa Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso.

– Jag tycker det är skitkul för dem, men man får inte förknippa Wahlgrens värld med att det handlar om alla Wahlgrenare.

– Det är Pernillas familj, den delen av Wahlgren. Och mamma, som gillar att vara med och synas också.

Är det ett medvetet val att inte synas?

– Ja, det är det definitivt. Jag har ingenting emot det, jag är jätteglad för deras skull, men det är deras serie. 

Tittar du på den ens?

– Nej, det gör jag inte. Det är för nära. Jag tror det handlar om att jag kan se den på riktigt, live, och tv blir alltid lite tillrättalagt. Bianca blir säkerligen lite den här pikiga tjejen åt mamma. Det är hon ju i vanliga fall också absolut, men alla får ju roller. 

”Fick aldrig till det i tv”

Niclas Wahlgren och exfrun Laila Bagge hade också ett eget tv-program - ”Fest hos Bagge/Wahlgren”, som han inte tycker kom till sin rätt.

– Vårat ”Fest hos Bagge/Wahlgren” var bra på pappret, men vi fick aldrig till det i tv. Pernilla har ju lyckats enormt med det här ”Wahlgrens värld”, det är så jäkla omtyckt, men det får man ju vara stolt över.

Samtidigt är Niclas Wahlgren inte omöjlig till att vara med i systerns program - till rätt pris skulle tittarna få se även honom i ”Wahlgrens värld”.

– Hade jag fått den lönen de får, då hade jag ställt upp direkt.

Babbens pik till Pernilla Wahlgren i direktsändning

Hör Babbens pik till Pernilla Wahlgren i direktsändning

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.