Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför lever Paolo Roberto utan sex

Paolo Roberto har inte tid att träffa kvinnor - och lever utan sex.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Tv-profilen har i stället prioriterat arbetet. Foto: DANIEL OHLSSON/TV4 / Daniel Ohlsson/TV4

Paolo Roberto har inte tid att träffa kvinnor - och lever utan sex.

Tv-profilen har i stället prioriterat arbetet. 

– Det är fnösktorrt på den fronten, säger den förre proffsboxaren om sitt sexliv. 

Tv-kocken Paolo Roberto skilde sig från frun Lena Arrelöv Roberto för fem år sedan. Tv-profilen har varit singel en längre tid och väljer att prioritera jobb och barn framför sitt sexliv.

– Det är fnösktorrt på den fronten, säger Roberto. 

Den före detta proffsboxaren arbetar i dag som programledare och tv-kock. Arbetet tar upp mycket tid av hans vardag har därför inte tid att ge sig ut och dejta, och Roberto måste leva utan sex.

– Jag träffar ingen, jag jobbar, det ska nog mycket till om jag ska ge mig in i ett förhållande, säger programledaren. 

Skilde sig 2012

Paolo Roberto och Lena Arrelöv gick ut med sin skilsmässa 2012. Paret är fortfarande goda vänner men i podcasten "Framgångspodden" berättar Roberto att han tyckte det var jobbigt i början när Arrelöv hade sällskap av andra män.  

Paolo Roberto på tv-galan Kristallen år 2015Foto: THOMAS ENGSTROM / THOMAS ENGSTRÖM EXPRESSEN

– Det är klart att det var jobbigt i början, att "oj, nu sover det en snubbe där". Det var inte optimalt, men vinsten med att ha en civiliserad lösning på skilsmässan är så överlägset bra mot nackdelarna, säger Paolo Roberto.

Han och exhustrun har löst boendesituationen, och bor grannar med en mur emellan. I början var väldigt många skeptiska och sa att det inte skulle funka. 

– Alla pratar om att man ska tänka utanför boxen och leva utanför boxen. Men det är bara en massa snack, för så fort någon lever eller tänker utanför boxen eller är annorlunda på riktigt så blir folk provocerade, säger tv-profilen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.