Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför lämnar profilen TV3: "Annat för mig"

Åsa Vesterlund kommer inte att vara med i Svenska Hollywoodfruar.
Foto: Julia Dansarie
Åsa Vesterlund.
Foto: Christian Örnberg

Inspelningarna av en ny säsong är redan i gång.

Men i den kommande upplagan av Svenska Hollywoodfruar lyser en av stjärnorna med sin frånvaro - Åsa Vesterlund.

– Har annat för mig, säger Vesterlund om avhoppet.

Det har varit en turbulent tid för Svenska Hollywoodfrun Åsa Vesterlund, 42, och fyrbenta kärleken Sigfrid. Hunden som nyligen drabbades av en hjärnhinneinflammation vilar nu upp sig hemma i staterna. Dock är det inte bara Sigfrid som njuter av den varma Hollywoodsolen. I Los Angeles pågår nämligen inspelningen av en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar. Men på fruarnas Instagrambilder lyser Vesterlund med sin frånvaro. När Expressen når Vesterlund befinner hon sig i Sverige.

– Jag har annat för mig, meddelar hon.

Vesterlund har tidigare berättat att hon haft tankar på att lämna den populära serien. Orsaken ska då ha varit alla intriger.

LÄS MER: Hollywoodfruarnas lunch slutar i kaos

Som bekant hettade det till rejält i senaste säsongen mellan Vesterlund och Gunilla Persson, 58. Det var under den traditionella frulunchen, när Gunilla kommenterade Vesterlunds barnlöshet, som grälet nådde sin kulmn. Bråket slutade med att Åsa kastade ett glas vatten på kollegan innan hon sedan lämnade lunchen i tårar.

– Jag kommer inte acceptera en ursäkt av Gunilla, hon är den vidrigaste personen jag vet, hon har noll empati, sa Vesterlund då.

Dock ska avhoppet inte bero på denna incident.

– Gunilla har inte med det att göra. Däremot har jag andra saker i almanackan både jobbmässigt och på det personliga planet. Man prioriterar helt enkelt vad som känns rätt i hjärtat.

Åsa som varit en populär frontfigur bland tv-tittarna lämnar nu serien efter tre säsonger för att satsa på ett hittills hemligt projekt. Och nytt ansikte i år blir modellen Jennifer Åkerlund, 27, något som Hänt var först med att avslöja.

– Vi älskar Åsa Vesterlund men kommenterar inte i dagsläget vilka som är med eller inte. Oavsett så håller vi alltid dörren öppen för alla fruar som kommit och gått genom åren, säger Susanne Nylén, presschef på TV3.

LÄS MER: Gunilla Perssons hot efter bråket med Åsa


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Magdalena Khodr

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.