Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför lämnade Olinda allt för porren

Foto: STEFAN FORSELL
Foto: STEFAN FORSELL

Olinda Castielle, tidigare Borggren, lämnade livet som skandaldrottning i Sverige - för att göra porr.

Nu säljer hon och maken erotiskt material från sitt hem i spanska Marbella, och har inga planer på att flytta tillbaka till hemlandet.

Nu avslöjar Olinda Castielle varför hon valde att lämna allt för porren.

– Jag gör allt för min egen skull, säger hon.

Olinda Borggren blev hela Sveriges skandaldrottning när hon deltog i samma "Paradise hotel"-säsong som prinsessan Sofia 2005. Men efteråt tog dokusåpastjärnan sin nyfunna pojkvän Patrick, och lämnade Sverige för alltid.

I dag har paret gift sig och bytt namn till Castielle, och säljer porr från en portal i sitt hem i spanska Marbella.

Paret har blivit kritiserat för det kontroversiella yrkesvalet, men det är inget som Olinda Castielle bryr sig om – hon gör som hon själv vill. Vilket också är anledningen till att hon valde att lämna allt för porren.


LÄS MER: Olinda har sex med andra – för maken 


Olinda: "Trivs med livet som porrstjärna"

Foto: NILS PETTER NILSSON / PRESSENS BILD EXPRESSEN

"Vad de flesta personerna inte förstår om mig är att jag inte bryr mig om var någon annan tänker eller känner om mig och vad jag gör. Jag behöver ingen tillåtelse eller uppskattning, för jag är väldigt självisk. Jag gör allt för min egen skull", har Olinda Castielle skrivit på Instagram.

Olinda Castielle har tidigare slagit tillbaka mot kritiken mot hennes påkostade livsstil, och menar att det är typiskt svenskt att bli provocerad av hur hon lever sitt liv.

– Jag får väl göra vad jag vill med mina pengar. I Sverige är allt provocerande som inte följer normen. Glamour sticker i folks ögon, har Olinda tidigare sagt.


LÄS MER: Olindas förändring –  efter Paradise hotel 


Paret trivs med livet som porrstjärnor i Spanien, och har inga planer på att återvända hem till Sverige. I stället menar Olinda Castielle att de bildar sitt eget hem, oavsett vart de är i världen.

–Vi har inga planer på att flytta till Sverige och har så klart kontakt och träffar vänner och familj. Hem är var vi är, inte ett land vi föddes i, säger Olinda Castielle till Expressen.

https://www.instagram.com/p/BZ7-jVxlnjo/?taken-by=_olindacastiellle

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.