Foto: STEFAN FORSELLFoto: STEFAN FORSELL
 Foto: STEFAN FORSELL
Foto: STEFAN FORSELLFoto: STEFAN FORSELL
 Foto: STEFAN FORSELL

Därför lämnade Olinda allt för porren

Publicerad
Uppdaterad

Olinda Castielle, tidigare Borggren, lämnade livet som skandaldrottning i Sverige - för att göra porr.

Nu säljer hon och maken erotiskt material från sitt hem i spanska Marbella, och har inga planer på att flytta tillbaka till hemlandet.

Nu avslöjar Olinda Castielle varför hon valde att lämna allt för porren.

– Jag gör allt för min egen skull, säger hon.

Olinda Borggren blev hela Sveriges skandaldrottning när hon deltog i samma "Paradise hotel"-säsong som prinsessan Sofia 2005. Men efteråt tog dokusåpastjärnan sin nyfunna pojkvän Patrick, och lämnade Sverige för alltid.

I dag har paret gift sig och bytt namn till Castielle, och säljer porr från en portal i sitt hem i spanska Marbella.

Paret har blivit kritiserat för det kontroversiella yrkesvalet, men det är inget som Olinda Castielle bryr sig om – hon gör som hon själv vill. Vilket också är anledningen till att hon valde att lämna allt för porren.

 

LÄS MER: Olinda har sex med andra – för maken 

 

Olinda: "Trivs med livet som porrstjärna"

Foto: NILS PETTER NILSSON / PRESSENS BILD EXPRESSEN

"Vad de flesta personerna inte förstår om mig är att jag inte bryr mig om var någon annan tänker eller känner om mig och vad jag gör. Jag behöver ingen tillåtelse eller uppskattning, för jag är väldigt självisk. Jag gör allt för min egen skull", har Olinda Castielle skrivit på Instagram.

Olinda Castielle har tidigare slagit tillbaka mot kritiken mot hennes påkostade livsstil, och menar att det är typiskt svenskt att bli provocerad av hur hon lever sitt liv.

– Jag får väl göra vad jag vill med mina pengar. I Sverige är allt provocerande som inte följer normen. Glamour sticker i folks ögon, har Olinda tidigare sagt.

 

LÄS MER: Olindas förändring –  efter Paradise hotel 

 

Paret trivs med livet som porrstjärnor i Spanien, och har inga planer på att återvända hem till Sverige. I stället menar Olinda Castielle att de bildar sitt eget hem, oavsett vart de är i världen.

–Vi har inga planer på att flytta till Sverige och har så klart kontakt och träffar vänner och familj. Hem är var vi är, inte ett land vi föddes i, säger Olinda Castielle till Expressen.

https://www.instagram.com/p/BZ7-jVxlnjo/?taken-by=_olindacastiellle
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag