Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför lägger ”Keeping up with the Kardashians” ner

Kris Jenner valde att avsluta ”Keeping up with the Kardashians”.Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES / E!/PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PL
Detta för att inte Kanye West ska hinna förstöra varumärket.Foto: NIPI / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Kanye West och Kim Kardashian.Foto: KCS PRESSE / MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN

Kris Jenner valde att avsluta ”Keeping up with the Kardashians” – för att inte Kanye West ska hinna förstöra varumärket, skriver The Sun.

Enligt uppgifter från personer nära kändisfamiljen var det momagern som till slut drog ut proppen på.

– Han blev opålitlig och hon kan inte tolerera det längre, säger uppgiftslämnaren till The Sun.

I veckan kom nyheten – ”Keeping up with the Kardashians” läggs ner, efter 20 säsonger.

Kim Kardashian West gick ut med beskedet på sitt Instagramkonto, och hyllade tiden med succéserien.

”Utan The Kardashians skulle jag inte vara där jag är i dag. Jag är så otroligt tacksam till alla er som har tittat och stöttat mig och min familj under de sista, otroliga 14 åren”, skrev hon till inlägget.

Kris Jenners oro för Kanyes beteende

Nu rapporterar The Sun att det inte bara är på grund av att familjen vill gå vidare med sina liv som serien läggs ner – Kim Kardashian Wests make Kanye West spelar en viktig roll i det hela.

På grund av Kanye Wests många kontroversiella utspel den senaste tiden, under hans strävan att bli USA:s president, tycke mamma Kris Jenner att det var dags att lägga ner serien. Jenner är rädd att West ska åsamka familjen skada som inte går att få ogjord i längden, och vill därför rädda deras varumärke.

Bråken inom Kardashian-familjen

Kris Jenner är trött på att Kanye West är så opålitlig, och att han konstant bråkar med henne över hur produktionen ser ut och den riktning som serien tar.

– Kris var inte redo att låta någon annan styra och ställa, säger en uppgiftslämnare nära familjen till The Sun.

– Han blev opålitlig och hon kan inte tolerera det längre.

Utöver problemen med Kanye West så lever familjen också helt andra liv än tidigare.

– De har alla olika liv. Kourtney står inte ut med någon av dem, Kim har blivit maktgalen, Kanye är hänsynslös, Kendall vill inte ha något med det att göra, Kylie känner att hennes privatliv hela tiden invaderas och Kris är helt enkelt trött, säger en annan uppgiftslämnare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.