I september gifte sig Isabella Cruise med sin Max Parker. Foto: Kgc-305 / STELLA PICTURES 90954-1I september gifte sig Isabella Cruise med sin Max Parker. Foto: Kgc-305 / STELLA PICTURES 90954-1
I september gifte sig Isabella Cruise med sin Max Parker. Foto: Kgc-305 / STELLA PICTURES 90954-1
Varken hennes mamma Nicole Kidman eller pappa Tom Cruise var på bröllopet. Foto: James Aylott / STELLA PICTURES BWPVarken hennes mamma Nicole Kidman eller pappa Tom Cruise var på bröllopet. Foto: James Aylott / STELLA PICTURES BWP
Varken hennes mamma Nicole Kidman eller pappa Tom Cruise var på bröllopet. Foto: James Aylott / STELLA PICTURES BWP

Därför kom inte Cruise på dotterns bröllop

Publicerad

I september gifte sig Isabella Cruise med sin Max Parker.

Men trots att varken hennes mamma Nicole Kidman eller pappa Tom Cruise var på bröllopet menar Isabella Cruise att de har en bra relation och pratar ofta.

– Självklart, de är mina föräldrar. Den som säger något annat är full med skit, säger hon till Daily Mail.

I september gifte sig Isabella Cruise, 23, och Max Parker, 29. Isabella Cruise är dotter till Tom Cruise och Nicole Kidman - men ingen av skådespelarna var på plats under vigseln.

Nu berättar Isabella Cruise för första gången om livet som gift, och slår också tillbaka mot ryktena om att hon skulle ha en dålig relation till sin mamma.

 

LÄS OCKSÅ: Isabella Cruise drar sig undan rampljuset

 

Det har nämligen spekulerats i att de två haft en ansträngd relation på grund av Isabellas lojalitet till sin pappa och scientologerna, men själv menar Isabella Cruise att hon ofta har kontakt med både sin mamma och sin pappa.

– Självklart, de är mina föräldrar. Den som säger något annat är full med skit, säger hon till Daily Mail.

Isabella Cruise: "Jag är fortfarande en bebis"

Trots att Max, till skillnad från sin fru, inte tillhör scientologerna hade paret ett scientolog-bröllop. Men ingen av dem hade sina föräldrar närvarande.

Enligt tidningen beror Tom Cruises frånvaro på hans jobb, medan det är oklart varför Nicole Kidman inte var där. Tidigare har det dock rapporterats att paret valde att inte bjuda de kända föräldrarna för att kunna hålla bröllopet hemligt och privat.

– Vi gick inte dit men vi visste om det. Vi höll oss borta, vi ville inte ha någon mediecirkus, förklarar Max mamma Beverly Parker för tidningen.

 

LÄS OCKSÅ: Skarsgårds nya jobb - med Nicole Kidman

 

Max Parker avslöjar också att han inte frågade Tom Cruise om lov innan han friade till Isabella Cruise - men menar att han i dag har en bra relation till sina svärföräldrar. Trots det att paret avstått ekonomisk hjälp från dem, och lever i en liten lägenhet som de delar med tre andra hyresgäster.

Och trots att paret nu är gifta menar Isabella Cruise att det kommer att dröja innan de blir föräldrar.

– Jag är 23 år, så vi får se. Jag är fortfarande en bebis själv, säger hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag