Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Därför hoppar Bianca Ingrosso av ”Talang”

Bagges besked inför Mello
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN / Karin Törnblom
Bianca Ingrosso har hoppat av ”Wahlgrens värld” på heltid men är fortfarande med i nya säsongen när hon har lust.
Foto: Discovery plus

Bianca Ingrosso gör sin sista insats som jurymedlem i den pågående säsongen av TV4:s ”Talang”, säger hon i en story på Instagram. 

– Jag kommer komma med lite tråkiga nyheter nu. Det är nämligen min sista säsong med ”Talang” nu. Jag har valt att fokusera lite på annat på grund av tidsbrist, men hörni – det har varit otroliga år, säger hon i en story på Instagram och fortsätter: 

– Det har varit en ära att få sitta med den här fantastiska juryn och få träffa alla otroliga talanger och att få vara en del i det här magiska programmet”. 

Det ska Bianca göra i stället 

Bianca Ingrosso har varit en del av juryn sedan januari 2018 – och på Instagram öppnar hon också för att hon kanske kommer tillbaka till programmet i framtiden.

I december meddelade Ingrosso att hon lämnar långköraren ”Wahlgrens värld” – och satsar på ett eget tv-program på Discovery+.

Det nya programmet, med än så länge okänd namn, ska sändas hösten 2022.

Bianca berättar på Instagram.

Theoz besked efter finalen: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.