Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför höll Taylor Swift nya kärleken hemlig

Taylor Swift.
Foto: EVAN AGOSTINI/AP
Foto: PA
Taylor Swift.
Foto: HOSS MCBAIN/ZUMA/SPLASH NEWS
Taylor Swift.
Foto: DARRON CUMMINGS/AP

Sångerskan Taylor Swift har hållit sin nya kärlek, Joe Alwyn, hemlig i flera månader.

Nu kommer förklaringen.

– Hon vill lära känna honom utan att vara i kaos, säger en källa till People.

Trots att sångerskan Taylor Swift är en världsstjärna så har hon lyckats hålla sin nya kärlek hemlig. Efter att ha hållit sig från rampljuset i flera månader så kommer nu förklaringen till frånvaron.

Taylor Swift ska nämligen ha hållit sig undan rampljuset för kärlekens skull.

Uppgifter till E! Online säger att hon har kärat ner sig i den brittiska skådespelaren Joe Alwyn, 26, och att hon hyrt en lägenhet i London för att kunna vara närmare honom.

Taylor Swift har hyrt ett hus i London

Världsstjärnan Taylor Swift höll sig borta i rampljuset i flera månader. I veckan kom förklaringen – hon har hittat en ny kärlek i Joe Alwyn, 26.

LÄS MER: Därför höll stjärnan sig undan rampljuset 

"Hon vill lära känna honom utan att vara i kaos", säger en källa till People.

Grammy-vinnarens tidigare förhållande med skådespelaren Tom Hiddleston var mycket omskrivet, men efter uppbrottet så har hon hållit sig borta från kamerorna.

Enligt The Sun så har Swift hyrt ett hus i norra London, där hon tillbringat tid med Alwyn, som har varit där för att spela in sin kommande film "The Favourite" tillsamamns med Swifts vän Emma Stone.

Joe Alwyn: "Jag vill ta saker en dag i taget"

Joe Alwyn slog igenom i fjol i "Billy Lynn's Long Halftime Walk" berättar för People om sina känslor för att vara i rampljuset.

"Det är verkligen trevligt att folk är intresserade av mig, men det är svårt att ta det på allvar. Kanske är det bara min natur. Jag vill ta saker en dag i taget", säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.