Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför höll stjärnan sig borta från rampljuset

Taylor Swift.
Foto: EVAN AGOSTINI
Taylor Swift.
Foto: SPLASH NEWS

Var har Taylor Swift hållit hus?

De senaste månaderna har hon varit borta från rampljuset, något som fått fansen att bli förvirrade - men nu kommer förklaringen.

Stjärnan ska nämligen ha blivit tillsammans med brittiska skådespelaren Joe Alwyn, skriver E! Online.

Artisten Taylor Swift, 27, brukar inte hålla sig undan strålkastarskenet eller paparazzifotograferna någon längre tid, men de senaste månaderna har "Bad Blood"-artisten knappt synts till.

Det här har förvirrat stjärnans fans, som undrat var Swift håller hus någonstans.

Han pekas ut som Taylor Swifts nya pojkvän

Nu verkar fansen fått svar på sina frågor - Taylor Swift ska nämligen ha hållit sig undan rampljuset för kärlekens skull.

Uppgifter till E! Online säger att hon har kärat ner sig i den brittiska skådespelaren Joe Alwyn, 26, och att hon hyrt en lägenhet i London för att kunna vara närmare honom.

För att hålla romansen så diskret som möjligt - till skillnad från det väldokumenterade och korta förhållandet med Tom Hiddleston - så ska Taylor Swift ha använt peruker och andra sätt för att klä ut sig när hon umgås med Joe Alwyn i England.


LÄS MER: Taylor Swift tar nästa steg i sitt förhållande 


Taylor Swifts första pojkvän efter Tom Hiddleston


LÄS MER: Taylor Swift kysser Hiddleston på bild


Än så länge är Joe Alwyn inget världskänt namn, men han spås en lysande framtid. Han gjorde sin långfilmsdebut 2016 i "Billy Lynn's long halftime walk", där han bland annat spelar mot Kristen Stewart, Vin Diesel och Steve Martin. Dessutom spelar han mot Emma Stone i den kommande filmen "The favourite".

Joe Alwyn är sägs vara Taylor Swifts första romans efter att förhållandet mellan henne och skådespelaren Tom Hiddleston tog slut i september, efter en intensiv sommar tillsammans.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.