Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tommy Nilssons plan för att gifta sig: ”Får skärpa oss”

Tommy NilssonFoto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Tommy NilssonFoto: ALEXANDER CARLSSON / ALEXANDER CARLSSON GT/EXPRESSEN

Tommy Nilsson har ett hektiskt schema.

Nu berättar 80-talsikonen och fembarnspappan varför han inte har hunnit gifta sig med sambon och kärleken Linda Nilsson och om tankarna på ett sjätte barn.

– Vi måste vara hemma samtidigt först. Det är en förutsättning, säger Tommy Nilsson och skrattar.

Redan för ett år sedan berättade Tommy Nilsson, 58, om planerna på att gifta sig med kärleken Linda Olsson, 38.

Men ännu har paret inte lyckats hitta någon lucka för bröllopet.

– Hon tjatar och tjatar men jag vetefan... Nej jag bara skojar. Sanningen är den att vi ska gifta oss för vi har ju förlovat oss men vi hittar liksom ingen tid att göra det på. Antingen jobbar hon eller så jobbar jag. Vi får väl bara skärpa oss och boka in det i kalendern, säger Tommy Nilsson och fortsätter:

– Det är ju lite pyssel med det där men vi ska absolut gifta oss och vi pratar om det. Det gäller bara att hitta en bra tidpunkt.

 

LÄS MER: Tommy Nilssons stöd till barnen – efter Lill-Babs bortgång 

 

Vill du ha fler barn?

– Det pratar vi också om ibland men vi har väl sagt att bli det så blir det. Vi måste vara hemma samtidigt först. Det är en förutsättning, säger Tommy Nilsson och skrattar.

Vill Linda ha fler barn?

– Ja det vill hon säkert. Det är inget vi planerar eller håller på med så där men blir det så är det klart att jag välkomnar det.

Tommy Nilsson om livspusslet under ”Diggiloo”

I sommar åker Tommy Nilsson med i ”Diggiloo”-turnén för andra året i rad. Det innebär drygt 20 spelningar under hela sommaren. Så hur får Tommy Nilsson ihop livspusslet med familjen?

– Det är faktiskt en fördel med den här turnén för det är så bjussigt. Man kan verkligen ha med sig barn och familj. Det är mycket kringaktiviteter som passar barnen och man grillar och äter goda middagar.

 

LÄS MER: Här återförenas Tommy Nilsson och Tone Norum 

 

Vem tar du med dig i sommar?

– Det är lite olika. Min sambo (Linda Olsson, reds anm.) följer säkert med någon gång och lillgrabben, Tim, som är sex år gammal. Men alla brukar komma till någon spelning.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.