Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför har Parton aldrig skaffat barn

Nu väljer Dolly Parton att berätta om barnlösheten.
"Nu när vi är äldre så är vi mest glada över det", säger Parton.
Foto: Brian Rasic/Rex

Dolly Parton och Carl Dean har varit gifta i 48 år.

Men det är ett barnlöst äktenskap, något Parton tycker är skönt.

– Nu när vi är äldre så är vi mest glada över det, säger Parton i en intervju med The Guardian.

Dolly Parton har inga barn. Men hade hon haft det skulle vi förmodligen inte se henne på scener runtom i världen. Hon menar att hon skulle offra allt för ett barn.

– Jag hade haft så dåligt samvete. Allt hade förändrats och jag hade förmodligen inte varit en stjärna, säger hon till The Guardian.

Gifta sedan 1966

Parton har varit gift med Carl Dean, 72, sedan 1966. Barnlösheten verkar ha varit en tillfällighet för paret drömde för fullt om det. De hade till och med bestämt namn på barnet om det skulle bli en flicka.

– Vi pratade om det och drömde om det. Men det var liksom inte meningen, förklarar Parton.

Hon tror, trots allt, att hon hade varit en bra mamma.

Partons kärleksliv har varit omgärdat av rykten. Inte minst på grund av att hennes make är en ytterst privat person som lyckats undvika strålkastarljusen. I intervjun avslöjar hon att Dean varken är musiker eller musikalisk, och att han är snäll men slö.

"Lever i ett öppet förhållande"

Bland annat ska hon ha haft en kärleksrelation med sin assistent Judy Ogle. Något som Parton har dementerat. Men hon bekräftar att hon och Dean lever i ett öppet förhållande.

– Vi lever i ett öppet förhållande - men inte vad gäller sex. Jag skulle döda honom om han hade sex med en annan kvinna, i slutändan är vi fortfarande galet förälskade i varandra, har hon tidigare sagt.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.