Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför har Ellen flyttat in hos vännen Courteney Cox

Ellen DeGeneres okända symtom efter corona: ”Illa”
Portia de Rossi och Ellen DeGeneres gifte sig hemma i sin lyxvilla i Beverly Hills 2008.
Foto: JUAN RICO / FAME FLYNET STELLA PICTURES
Ellen har numera flyttat in hos Courteney Cox.
Foto: BACKGRID UK/IBL

Ellen DeGeneres har lämnat sin och hustrun Portia de Rossis Beverly Hills-villa för att flytta in hos skådespelaren Courteney Cox.

Men nu berättar programledaren att det inte beror på några äktenskapsproblem.

– Jag borde förklara, säger hon i ”The Ellen DeGeneres Show” enligt People.

Ellen DeGeneres, 63, och Portia de Rossi, 48, har varit gifta sedan 2008 men nu har Ellen flyttat in hos vännen Courteney Cox, 56.

I ett avsnitt av ”The Ellen DeGeneres Show” gästade Cox och bekräftade att de har blivit rumskamrater.

– Ja, vi är rumskamrater. Vi ser inte varandra så ofta men vi är rumskamrater, säger ”Vänner”- stjärnan i ”The Ellen DeGeneres Show”, enligt People.

Ellen DeGeneres säger att hon vill förklara sig. 

– Jag borde förklara. Jag har inga äktenskapsproblem. Jag bor inte hos Courteney för att jag är utsparkad från mitt hus, berättar Ellen i programmet.

Hon fortsätter:

– Vi har sålt vårt hus i Beverly Hills och jag behövde någonstans att bo. Courteney var snäll nog att säga ”ja, bo hos mig”.

Gifte sig i huset

Det var i den nu sålda lyxvillan i Beverly Hills, Kalifornien, som Ellen DeGeneres och Portia de Rossi sa ja till varandra i augusti 2008.

Bröllopsceremonin hölls privat med endast ett 20-tal gäster ur parets närmsta krets. Portia bar en prinsessliknande ljusrosa klänning med tyllkjol och Ellen valde Ellen att knyta äktenskapets band i vita långbyxor.

Ellen DeGeneres bakslag: sexanklagelserna mot showen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.