Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför har Cameron Diaz försvunnit från Hollywood

Foto: FRED DUVAL / GETTY IMAGES / FILMMAGIC
Foto: I-IMAGES / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS
Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Cameron Diaz, 44, har inte gjort en långfilm på tre år.

Nu berättar hon varför hon tagit en paus som skådespelare.

– Jag visste inte vem jag var längre, säger hon till ET Online.

Cameron Diaz har en lång och framgångsrik karriär i Hollywood bakom sig.

Bland annat har hon spelat i filmer som "Annie", "Sex tape", "Bad teacher", "Charlies änglar2 och "Den där Mary".

De senaste åren har Cameron Diaz dock valt att lägga skådespelaryrket på hyllan. Hennes senaste långfilm, som var just "Annie", hade premiär 2014. Hennes senaste roll var i tv-serien "Yo gabba gabba!" från 2015.


LÄS MER: Cameron Diaz kärlekshyllning till sin make


I en ny intervju med ET Online berättar nu Cameron Diaz om beslutet att dra tillbaka. Bland annat förklarar skådespelaren att hon i samband med att karriären som skådespelare stod på topp tappade bort sig själv.

– Jag insåg att jag inte visste vem jag var längre. Det är en svår sak att erkänna för sig själv. Jag kände ett behov av att göra mig själv hel igen.

Cameron Diaz hyllning till maken Benji Madden

Cameron Diaz gifte sig med sin kärlek Benji Madden, sångare i popbandet Good Charlotte, 2015. I intervjun med ET Online berättar hon också om beslutet att vänta med att gifta sig tills hon var i fyrtioårsåldern.

– Jag tror bara det handlar om att jag inte hade träffat rätt man än. Jag har haft pojkvänner förut men det finns en väldigt distinkt skillnad mellan pojkvänner och makar. Jag har en make som är min partner i livet och allt, säger hon och fortsätter:

– Vi är så olika men vi delar samma värderingar. Vi är som ler och långhalm. Vi är båda precis lagom konstiga för att passa ihop.


LÄS MER: Cameron Diaz dissar åldershets hos kvinnor 


Cameron Diaz förklarar också att Benji Madden skiljer sig från andra män då han behandlar henne som en människa i stället för en sak.

– Vi kvinnor blir så ofta objektifierade. På något sätt har min make lyckats visa mig hur det är att inte behöva ha det i ett förhållande utan att man är jämlika.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.