Foto: FRED DUVAL / GETTY IMAGES / FILMMAGICFoto: FRED DUVAL / GETTY IMAGES / FILMMAGIC
 Foto: FRED DUVAL / GETTY IMAGES / FILMMAGIC
Foto: I-IMAGES / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESSFoto: I-IMAGES / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS
 Foto: I-IMAGES / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS
Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWSFoto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
 Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Därför har Cameron Diaz försvunnit från Hollywood

Publicerad

Cameron Diaz, 44, har inte gjort en långfilm på tre år.

Nu berättar hon varför hon tagit en paus som skådespelare.

– Jag visste inte vem jag var längre, säger hon till ET Online.

Cameron Diaz har en lång och framgångsrik karriär i Hollywood bakom sig.

Bland annat har hon spelat i filmer som "Annie", "Sex tape", "Bad teacher", "Charlies änglar2 och "Den där Mary".

De senaste åren har Cameron Diaz dock valt att lägga skådespelaryrket på hyllan. Hennes senaste långfilm, som var just "Annie", hade premiär 2014. Hennes senaste roll var i tv-serien "Yo gabba gabba!" från 2015.

 

LÄS MER: Cameron Diaz kärlekshyllning till sin make

 

I en ny intervju med ET Online berättar nu Cameron Diaz om beslutet att dra tillbaka. Bland annat förklarar skådespelaren att hon i samband med att karriären som skådespelare stod på topp tappade bort sig själv.

– Jag insåg att jag inte visste vem jag var längre. Det är en svår sak att erkänna för sig själv. Jag kände ett behov av att göra mig själv hel igen.

Cameron Diaz hyllning till maken Benji Madden

Cameron Diaz gifte sig med sin kärlek Benji Madden, sångare i popbandet Good Charlotte, 2015. I intervjun med ET Online berättar hon också om beslutet att vänta med att gifta sig tills hon var i fyrtioårsåldern.

– Jag tror bara det handlar om att jag inte hade träffat rätt man än. Jag har haft pojkvänner förut men det finns en väldigt distinkt skillnad mellan pojkvänner och makar. Jag har en make som är min partner i livet och allt, säger hon och fortsätter:

– Vi är så olika men vi delar samma värderingar. Vi är som ler och långhalm. Vi är båda precis lagom konstiga för att passa ihop.

 

LÄS MER: Cameron Diaz dissar åldershets hos kvinnor 

 

Cameron Diaz förklarar också att Benji Madden skiljer sig från andra män då han behandlar henne som en människa i stället för en sak.

– Vi kvinnor blir så ofta objektifierade. På något sätt har min make lyckats visa mig hur det är att inte behöva ha det i ett förhållande utan att man är jämlika.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag