Artisten Daniel Adams-Ray berättar nu i podcasten Värvet att han har tvingats operera näsan efter att ha fått den knäckt i ett bråk. Foto: Lisa MattissonArtisten Daniel Adams-Ray berättar nu i podcasten Värvet att han har tvingats operera näsan efter att ha fått den knäckt i ett bråk. Foto: Lisa Mattisson
Artisten Daniel Adams-Ray berättar nu i podcasten Värvet att han har tvingats operera näsan efter att ha fått den knäckt i ett bråk. Foto: Lisa Mattisson
"För tio år sedan fick jag duktigt mycket stryk och fick näsbenet knäckt. Det blev inte korrigerat tillräckligt bra, för jag har andats dåligt sedan dess. Innan spelningar har jag tagit näsdroppar för att öppna upp klangen", säger han. Foto: Christian Örnberg"För tio år sedan fick jag duktigt mycket stryk och fick näsbenet knäckt. Det blev inte korrigerat tillräckligt bra, för jag har andats dåligt sedan dess. Innan spelningar har jag tagit näsdroppar för att öppna upp klangen", säger han. Foto: Christian Örnberg
"För tio år sedan fick jag duktigt mycket stryk och fick näsbenet knäckt. Det blev inte korrigerat tillräckligt bra, för jag har andats dåligt sedan dess. Innan spelningar har jag tagit näsdroppar för att öppna upp klangen", säger han.  Foto: Christian Örnberg
Daniel Adams-Ray med nyopererad näsa.Daniel Adams-Ray med nyopererad näsa.
Daniel Adams-Ray med nyopererad näsa.

Därför har Adams-Ray opererat näsan: Sned

Publicerad

Artisten Daniel Adams-Ray har tvingats operera näsan efter att ha fått den knäckt i ett bråk.

Bland annat sågades benbitar bort.

- Jag har andats dåligt så jag var tvungen att knäcka den igen, säger han i det senaste avsnittet av "Värvet", där han också berättar om förlustaffären med det egna modeprojektet som han nyligen var tvungen att lägga ned.

Daniel Adams-Ray, 31, är den senaste artisten i podcasten "Värvet" som släpptes under söndagskvällen. I intervjun, som spelades in den 15 oktober, är han nyopererad och har hela näsan tejpad.

- För tio år sedan fick jag duktigt mycket stryk och fick näsbenet knäckt. Det blev inte korrigerat tillräckligt bra, för jag har andats dåligt sedan dess. Innan spelningar har jag tagit näsdroppar för att öppna upp klangen, berättar han i Värvet.

- Jag gick och kollade upp det och de sa att jag är helt sned och för att fixa det måste jag knäcka näsan igen och såga bort brosk och ben. Så det har jag gjort.

Bråket kallar han en typisk hiphopbeef.

- Någon hade sagt något till någon som sedan eskalerade. Jag har ingen bra förklaring till det egentligen. Jag önskar det.

"Det var tufft helt enkelt"

Nyligen tvingades han ta beslutet att lägga ner sin klädlinje Lagom Studios.

- Jag har jobbat med den i åtta år, och det var en jobbig dag för mig för det var nog första gången som jag verkligen, verkligen gav upp och det är en ganska jobbig känsla.

- Jag har jobbat åtta eller tio år som musiker för att finansiera det här projektet. Det var tufft helt enkelt.

"Väldigt, väldigt mycket pengar"

Projektet gick konstant med förlust, berättar han.

- Jag investerade väldigt mycket av det jag tjänade genom musiken i det här projektet eftersom jag tyckte att det var förbannat kul. Det var väldigt, väldigt mycket pengar som las i det och så fortsatte jag bara för att jag trodde på det.

- Jag kan fortfarande känna att man borde fortsätta men någon gång måste man ge upp, säger han.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag