Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Därför har Adams-Ray opererat näsan: Sned

Artisten Daniel Adams-Ray berättar nu i podcasten Värvet att han har tvingats operera näsan efter att ha fått den knäckt i ett bråk. Foto: Lisa Mattisson
"För tio år sedan fick jag duktigt mycket stryk och fick näsbenet knäckt. Det blev inte korrigerat tillräckligt bra, för jag har andats dåligt sedan dess. Innan spelningar har jag tagit näsdroppar för att öppna upp klangen", säger han. Foto: Christian Örnberg
Daniel Adams-Ray med nyopererad näsa.

Artisten Daniel Adams-Ray har tvingats operera näsan efter att ha fått den knäckt i ett bråk.

Bland annat sågades benbitar bort.

- Jag har andats dåligt så jag var tvungen att knäcka den igen, säger han i det senaste avsnittet av "Värvet", där han också berättar om förlustaffären med det egna modeprojektet som han nyligen var tvungen att lägga ned.

Det här är Daniel Adams-Ray

Ålder: 31.
Bor: Stockholm.
Bakgrund: Slog igenom med Oskar Linnros i duon Snook. Gick därefter vidare till en solokarriär med hits som "Gubben i lådan" och "Dum av dig". Startade klädlinjen Lagom Studios. Jobbar på nytt material med bland andra Avicii.

Daniel Adams-Ray, 31, är den senaste artisten i podcasten "Värvet" som släpptes under söndagskvällen. I intervjun, som spelades in den 15 oktober, är han nyopererad och har hela näsan tejpad.

- För tio år sedan fick jag duktigt mycket stryk och fick näsbenet knäckt. Det blev inte korrigerat tillräckligt bra, för jag har andats dåligt sedan dess. Innan spelningar har jag tagit näsdroppar för att öppna upp klangen, berättar han i Värvet.

- Jag gick och kollade upp det och de sa att jag är helt sned och för att fixa det måste jag knäcka näsan igen och såga bort brosk och ben. Så det har jag gjort.

Bråket kallar han en typisk hiphopbeef.

- Någon hade sagt något till någon som sedan eskalerade. Jag har ingen bra förklaring till det egentligen. Jag önskar det.

"Det var tufft helt enkelt"

Nyligen tvingades han ta beslutet att lägga ner sin klädlinje Lagom Studios.

- Jag har jobbat med den i åtta år, och det var en jobbig dag för mig för det var nog första gången som jag verkligen, verkligen gav upp och det är en ganska jobbig känsla.

- Jag har jobbat åtta eller tio år som musiker för att finansiera det här projektet. Det var tufft helt enkelt.

"Väldigt, väldigt mycket pengar"

Projektet gick konstant med förlust, berättar han.

- Jag investerade väldigt mycket av det jag tjänade genom musiken i det här projektet eftersom jag tyckte att det var förbannat kul. Det var väldigt, väldigt mycket pengar som las i det och så fortsatte jag bara för att jag trodde på det.

- Jag kan fortfarande känna att man borde fortsätta men någon gång måste man ge upp, säger han.

Annons:
Expressen Refunder Miami

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!