Artiststjärnorna Molly Sandén, 25, och Danny Saucedo, 31, ska gifta sig. Foto: OLLE SPORRONGArtiststjärnorna Molly Sandén, 25, och Danny Saucedo, 31, ska gifta sig. Foto: OLLE SPORRONG
Artiststjärnorna Molly Sandén, 25, och Danny Saucedo, 31, ska gifta sig.  Foto: OLLE SPORRONG
Men bröllopet kan ske i hemlighet – nu vill Molly distansera sig från sin fästman Danny. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSENMen bröllopet kan ske i hemlighet – nu vill Molly distansera sig från sin fästman Danny. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Men bröllopet kan ske i hemlighet – nu vill Molly distansera sig från sin fästman Danny.  Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Foto: SVEN LINDWALLFoto: SVEN LINDWALL
 Foto: SVEN LINDWALL

Därför håller Molly bröllopet hemligt

Publicerad

Artiststjärnorna Molly Sandén, 25, och Danny Saucedo, 31, ska gifta sig. 

Men bröllopet kan ske i hemlighet – nu vill Molly distansera sig från sin fästman Danny. 

– Jag vill inte snacka om honom, jag vill inte det, säger hon i TV4:s Nyhetsmorgon.

I fjol friade Danny Saucedo, 31, till Molly Sandén, 25, på toppen av Kilimanjaro. 

Sedan dess har artistparet tagit fler steg i sin relation: De har flyttat ihop, köpt en egen ö tillsammans och Danny Saucedo har själv vädrat sin egen pappalängtan. 

När bröllopet sker är inte bestämt, men när det väl händer kan bli bakom stängda dörrar. Detta efter Molly Sandéns beslut att distansera sig från fästmannen.

Hon säger sig vara trött på att ständigt kopplas ihop med Danny Saucedo och vill kunna stå för sig själv. Det gör att hon inte vill visa upp bröllopet på sina sociala medier.

– Nej, jag har valt det nu. Jag har blivit så trött över att inte få stå på mina egna ben, utan att allt jag gör ska förknippas med han och vad han gör och vad han säger. Så jag har gjort ett litet statement där också, säger hon i TV4:s Nyhetsmorgon och lägger till:

– Jag vill inte snacka om honom, jag vill inte det. 

 

LÄS MER: Danny och Mollys hemliga miljonköp – en egen ö

 

Danny längtar efter barn

Även om något definitivt datum för bröllopet inte är satt, planerar artistparet att gifta sig någon gång under 2018. 

Men det slutar inte där. Danny Saucedo har flera gånger kärlekshyllat sin fästmö på Instagram och har tidigare berättat att han går i pappatankar.

– Jag har velat bli pappa sedan jag var 20 bast. Det handlar om en barnkärlek, jag älskar barnasinnet, har han sagt i sin podcast "Tänka högt", som han har tillsammans med Mikael Hollsten. 

 

LÄS MER: Molly Sandéns förändring – efter hämnden på Danny

 

Även i en intervju med Veckorevyn har Danny Saucedo berättat om sin barnlängtan.

– Det skulle vara jättekul att bli farsa åt Mollys barn. Jag är skittaggad på att bli farsa, det har jag nog varit sedan jag var 20, även om jag inte var mogen för det då. Nu känner jag mig mogen men måste så klart vänta på att även Molly känner sig redo. Hon är ju sex år yngre än vad jag är, 24, så jag vill inte sätta någon press på henne.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag