Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför försvann Löwengrip – erkännandet efter pausen

Frida Sundkvist om granskningen av Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip pausade nyligen sitt bloggande.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Isabella Löwengrip med pojkvännen Erik Selin.Foto: SVEN LINDWALL
Efter två veckor utan aktivitet kom bloggaren och entreprenören med en ny uppdatering.Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Isabella Löwengrip har haft en tuff höst.

På sin blogg skriver entreprenören att hon de senaste månaderna kämpat med sitt välmående. 

”Jag är rätt låg och har varit det i månader nu men jag kämpar med att det ska bli bättre och det är på bättringsvägen. Men det går sakta”, skriver hon. 

På juldagen skrev entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip att hon tar en paus från bloggandet. 

Drygt två veckor senare är hon nu tillbaka med en ny uppdatering. Under måndagen skrev hon att hon äntligen ”testat att vara ledig på riktigt”. 

”Ingen telefon, mail, samtal, sociala medier eller ens fotat var jag rest. Inte behöva uppdatera på nyår, skriva årskrönika eller ens kommentera och reflektera över vad som väntar framöver. Det behövdes oerhört. Men nu kommer kanalerna att återgå till det vanliga igen. Jag tycker ju om att uppdatera men visst behövdes det en riktig riktig ledighet”‚ skriver hon. 

”Jag är rätt låg”

Blogginlägget följdes upp med ett nytt på tisdagen, där Isabella Löwengrip skrev att de senaste månaderna tagit hårt på henne. 

”Jag är rätt låg och har varit det i månader nu men jag kämpar med att det ska bli bättre och det är på bättringsvägen. Men det går sakta.”

Löwengrip om tuffa hösten

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip har tidigare berättat att hon haft en turbulent höst. Drömmen om att etablera sitt företag i USA gick inte som hon hade tänkt sig och i stället för framgångar i USA befann hon sig en ekonomisk kris och hennes företag var nära konkurs. 

I en intervju med Expressen i november berättade hon att det varit svårt för henne att prata om krisen. 

– Jag har varit så extremt rädd att berätta om de här motgångarna. Nu har det varit några veckor där jag försökt att vara så transparent som det går med mina följare samtidigt som jag har haft mycket internt att ta hand om. Jag har fått ändra om det liv som jag trodde skulle bli av där, jag skulle bo halvtid i USA och få leva ett lite mer anonymt liv, sa Isabella Löwengrip.

Fick stöd av Erik Selin i krisen

I samma intervju bekräftade Isabella Löwengrip att hon och fastighetsmiljardären Erik Selin var ett par och att han varit ett stort stöd för henne under den svåra tiden. 

– Det stämmer att vi har en relation tillsammans. Han har valt ett liv där han inte är lika offentlig som jag är. Men han är ett jättefint stöd i det här och jag är jättetacksam att få ha honom som bollplank. Han har så mycket erfarenhet. Men han känner mig och vet hur viktigt det är att jag får ta mig ur den här krisen på egna ben. Han kan vara ett emotionellt stöd, men resten måste jag klara själv.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip. 

Fastighetsmiljardären är Isabella Löwengrips nya kärlek

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.