Jason Segel. Foto: PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COMJason Segel. Foto: PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Jason Segel. Foto: PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Alyson Hannigan och Jason Segel i "How I met your mother" Foto: CLIFF LIPSON / CBS CBS ENTERTAINMENTAlyson Hannigan och Jason Segel i "How I met your mother" Foto: CLIFF LIPSON / CBS CBS ENTERTAINMENT
Alyson Hannigan och Jason Segel i "How I met your mother" Foto: CLIFF LIPSON / CBS CBS ENTERTAINMENT
Jason Segel. Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWSJason Segel. Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Jason Segel. Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Därför försvann komedistjärnan

Publicerad

"How I met your mother-stjärnan" Jason Segel, 37, var under en period nästan överallt.

Sen försvann han plötsligt ur rampljuset.

– Jag insåg för tre eller fyra år sedan att jag måste hitta en hållbar modell, där jag inte hela tiden känner att jag måste någonstans eller att jag väntar på att saker ska hända, har han sagt till Variety.

Skådespelaren Jason Segel, 37, var en av stjärnorna i komediserien "How I met your mother" och han spelade i flera storfilmer. Sen försvann han plötsligt från rampljuset, skriver nickiswift.com.

Segel fick stora rubriker när han dejtade skådespelerskan Michelle Williams mellan åren 2012 och 2013. Men till slut fick deras fullmatade scheman och distansförhållande dem att bryta upp, enligt Daily Mail. Hon bodde i Brooklyn, New York och Segel i Los Angeles.

Nu dejtar han helt okända fotografen Alexis Mixter, något som gör att förhållandet inte alls får samma uppmärksamnet.

Han har även blivit nykter efter att ha gått igenom behandling för sin alkoholism efter uppbrottet från Michelle Williams 2013, skriver Radar Online. Innan han blev nykter fångades han ofta på bild ute i Los Angeles nattliv.

Jason Segel var med i "How I met your mother"

Jason Segel var en av stjärnorna i populära serien "How I met your mother", men när den lades ner 2014 så skrevs det inte längre lika mycket om honom.

Skådespelaren höll även en låg profil under 2016, då han varken skådespelade eller producerade. Hans enda framträdande var på Oscarsgalan där han var en av presentatörerna.

Stjärnan har även drabbats av flera bakslag rent karriärmässigt. Hans senaste storfilm "Sex Tape" från 2014, blev en stor flopp på bio och sågades av kritikerna.

"Det är underligt att se en film full av talangfulla människor som inte fungerar från början till slut. Det är som att äta mat utan att det smakar något", skrev bland annat en kritiker.

LÄS MER: Stjärnan öppnar för ny säsong av succéserien

Jason Segel gick ner 14 kilo

I början av sin karriär fick Jason Segel ofta roller som karaktärer som var lite "rundare". Nu har han gått ner i vikt och blivit vältränad, så många regissörer verkar inte veta vad de ska göra med honom. Han är varken Brad Pitt eller Seth Rogen, skriver nickiswift.com

Segel berättade för pratshowvärden David Letterman 2012 att han var tvungen att gå ner 14 kilo för sin roll i filmen "Five Year Engagement", där han spelar mot Emily Blunt.

– Jag var tvungen att gå ner i vikt för att det skulle verka trovärdigt att Emily Blunt skulle välja mig till make, sade han i intervjun.

Jason Segel har lämnat Hollywoodlivet

Jason Segel har även fokuserat mer på andra projekt, som att skriva tre barnböcker. Han har även fått kritik för hur han har behandlat sina fans.

Skådespelaren har även valt att lämna Hollywoodlivet bakom sig.

LÄS MER: Jason Segel med sin nya kärlek: Alexis

– Jag flyttade från Los Angeles för en tid sedan och jag flyttade till en liten stad som är väldigt hälsosam, de nästan skambelägger dig om du inte är hälsosam. Jag ville ta mig ur hamsterhjulet, sade han till pratshowvärden Jimmy Kimmel 2015.

Han har även velat lämna komedifacket bakom sig och hellre fokusera på roller som verkligen berör honom. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag