Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolas osäkra framtid med Jimmy

Carola har nyligen flyttat till ett nytt hus.Foto: /IBL / /IBL
Nu berättar hon att kärleken Jimmy Källqvist har köpt en egen tomt i närheten.Foto: OLLE SPORRONG

Carola Häggkvists pojkvän Jimmy Källqvist har köpt en ny tomt utanför Stockholm. Därmed blir han granne med sin kärlek. Men paret kommer inte bo ihop.

Sångerskan vill nämligen förlova sig innan hon blir sambo. Samtidigt är sångerskan osäker på framtiden med Jimmy Källqvist.

– Om jag flyttar ihop med någon vill jag vara förlovad, har Carola tidigare berättat för Expressen.

Det är på Instagram som Carola Häggkvist berättar om Jimmy Källqvists nya köp – och varför hon inte vill bli sambo än trots att paret äger ett gemensamt hus i Sydafrika.

”Jimmy har köpt en egen tomt i Steninge slottsby som blir klar någon gång kring årsskiftet medan jag bor i slottsparken och förbereder ladan och julkonserterna! Vi är snarare 'särbos' och kommer inte flytta ihop förrän vi är förlovade och är där att vi vill satsa hela vägen tillsammans med integritet och respekt för varandras värderingar och även olikheter”, skriver Carola på Instagram.

Hon fortsätter:

”Utan ring inga förpliktelser eller ansvar. Vi måste se att vi kan mötas, förstå varandra i goda och onda dagar, kunna lyfta varandra och bli det bästa för varandra innan ett eventuellt gemensamt boende blir aktuellt”, skriver Carola, som också poängterar att huset i Sydafrika inte riktigt räknas.

 

LÄS MER: Därför måste Carola och Jimmy leva isär 

 

I en intervju med Expressen i oktober förra året förklarade Carola Häggkvist hur hon såg på samboskapet.

– Om jag flyttar ihop med någon vill jag vara förlovad. Det är självklart, men det är klart, jag har definitivt blivit lite försiktig. Sedan skulle det vara fantastiskt att göra det för barnens skull, sa hon då.

Carola Häggkvist har också köpt ett nytt hus i Steninge slottspark, vilket hon berättat om på Instagram.

Carola Häggkvist om framtiden med Jimmy

Carola Häggkvist öppnar också sitt hjärta och förklarar för sina fans att framtiden med Jimmy Källqvist inte alls är huggen i sten.

”Även om vi upplevt mycket fint, vackert och lycka tillsammans så är vi inte riktigt framme vid målet än. Och kanske är det så att vi inte kommer dit tillsammans trots allt gott vi fått varit med om? Kanske får vi vara glada och tacksamma för allt vi fick dela och uppleva tillsammans dessa år, med viss sorg också så klart då man alltid önskar att det skall vara stark kärlek livet ut”, skriver hon.

 

LÄS MER: Carola överraskar alla i tunnelbanan 

 

Carola Häggkvist fortsätter:

”Hjärtat kan vi inte lura eller kuva, inte en gång till. Om vi inte vill försöka manipulera den för att vi vill så mycket. Det vill inte jag. Så jag väljer att låta stormvinden blåsa i mitt hår och i mina lungor, blåsa rent allt damm och allt gammalt för att allt det nya skall kunna få plats i mitt liv. Både bokstavligt och själsligen. Vi får se om ögon kan öppnas och nytt liv kan slå rot för en ännu djupare kärleksrelation. Om inte så är jag glad över vår tid vi fick och som vi gjorde något gott av”.

Expressen har sökt Carola Häggkvist via hennes manager.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.