Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför ersätter Anna Brolin Tilde de Paula Eby i TV4

Vem är Anna Brolin?
Anna Brolin tar över för Tilde de Paula två dagar i veckan. Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Anledningen är att Tilde de Paula Eby under våren programleder ”Let's dance”. Foto: OLLE SPORRONG
Tilde i ”Efter fem”-studion. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Anna Brolin blir fast programledare i ”Efter fem” i TV4.

Sportprofilen kommer att avlasta Tilde de Paula Eby två dagar i veckan under hela säsongen – samtidigt som hon ska bevaka herrlandslaget i fotboll.

– Det blir en ganska späckad vår. Mitt knep är att ta en minut i taget, tänker man för långt fram blir man för stressad, säger Brolin.

Redan under premiärsäsongen av ”Efter fem” förra året klev Anna Brolin, 39, in som vikarie torsdagar och fredagar under de veckor när Tilde de Paula Eby, 47, klev in i ”Let's dance”.

Nu får Brolin ett utökat uppdrag i ”Efter fem”.

Hon kommer att leda programmet två dagar i veckan under hela vårsäsongen.

– Jag kommer att köra tillsammans med Henrik Alsterdal, främst torsdagar och fredagar, under hela våren. Det känns superroligt, jag tycker att det är Sveriges bästa redaktion och det är ett otroligt spännande och inspirerande program att få jobba med, säger Anna Brolin.

Programledaren har precis avslutat inspelningarna av den kommande säsongen av ”Biggest loser” och under våren ska hon också jobba med herrlandslaget i fotbolls landskamper inför EM i sommar – ett mästerskap hon också ska bevaka.

”Man blir aldrig less på något”

Dessutom ska Anna Brolin till Kina under våren för att rapportera från inomhus-VM i friidrott. Det är alltså ett minst sagt späckat schema som väntar.

– Jag trivs jättebra med det. Jag tycker att det berikar att vandra mellan olika ämnen, man blir aldrig less på något, säger Anna Brolin.

För att inte bli stressad försöker hon ta en minut i taget – inte bara i direktsändning, utan också i livet.

– Jag har ju två småbarn också. Jag tror att det är bra att tänka som i direktsändning även i vanliga livet, säger Anna Brolin.

 

LÄS MER: TV4-profilerna försvann från rutan – så här lever de i dag (PREMIUM)

Expressen följer Tilde de Paula Eby bakom kulisserna en sändningsdag

Expressen följer Tilde de Paula Eby bakom kulisserna en sändningsdag

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.