Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför byter Anitha Schulman namn

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: /IBL / /IBL
Foto: /IBL / /IBL
Foto: JULIA DANSARIE

För snart två år sedan avslöjade Calle och Anitha Schulman att de går skilda vägar.

Efter skilsmässan byter nu Anitha Schulman efternamn till Cleménce.

– Det känns ganska skönt faktiskt. Lite som att få någon form av nystart, säger hon.

Nu tar Anitha Schulman, 40, farväl till sin exmakes efternamn. 

– Det känns ganska skönt faktiskt. Lite som att få någon form av nystart, säger Anitha Schulman om namnbytet. 

På Instagram avslöjar hon att hon redan i januari påbörjade processen med att byta namn och efter sommaren kommer hon att heta Anitha Cleménce. 

”Jag har valt Cleménce eftersom det är mitt namn. Jag kom till Sverige från Indien 23 november 1980. Då har Clemens namnsdag. Mina föräldrar kallade alltid mig för Clemens hemma som ett smeknamn eftersom jag var så pojkflickig som barn. I och med att jag är adopterad har jag bara haft lånade namn. Från mina föräldrars till exmän. Det här är mitt namn. Det kommer jag bära livet ut och det känns bra. Punkt”, skriver hon på Instagram.

Eftersom det redan finns en svensk ätt med efternamnet har hon tvingats ta till en annan stavning, vilket är en förklaring till varför namnbytet har tagit tid.

”Det blev alltså ett helt nytt namn som bara jag heter. Så min släkt börjar med mig. Coolt”, skriver Schulman, snart Cleménce, på Instagram.


LÄS MER: Anithas beslut – ett år efter skilsmässan 


Anitha Schulman är på semester med kärleken 

Anitha Schulman är sambo med sin nya kärlek Joel Åhlén Nyström, 28, sedan en tid tillbaka och de har varit ett par i lite mer än ett år.

Just nu befinner sig paret på semester i Italien.

– Det känns jättebra, vi har det underbart, säger Anitha Schulman. 

På deras ettårsdag la Anitha Schulman upp en romantisk bild med Joel Åhlén Nyström på sin Instagram och hon hyllade sambon i ett kärleksfullt inlägg.

"Jag är så glad för oss älskling. Tack för ett magiskt år och hoppas på massa fler. Älskar dig" skrev hon bland annat i inlägget.


https://www.instagram.com/p/BiZkNUbjM7M/?taken-by=anitha_schulman

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.