Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför stoppades Ann Wilsons medverkan – Ellen Bergström fick blixinkallas

Ann Wilson.
Foto: OLLE SPORRONG
Tony Irving.
Foto: OLLE SPORRONG
Ellen Bergström ersatte Ann Wilson.
Foto: OLLE SPORRONG

Ann Wilson och Tony Irving skulle göra upp i "Fångarna på fortet" men mötet mellan de två jurymedlemmarna i "Let's dance" stoppades i sista sekund.

TV4 var då tvungna att göra en panikändring och ersätta Ann Wilson med Ellen Bergström.

– Det blev en bra och jämn kamp även om vi saknade Ann, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent.

I fredagens avsnitt av "Fångarna på fortet", som sänds på TV4 klockan 20.00 möter det röda laget som består av Ellen Bergström, Richard Richardsson och Anders Svensson det svarta laget som utgörs av Tony Irving, Maria Rooth och Jasmine Kara.

Från början var dock tanken en helt annan. I det röda laget skulle nämligen Ann Wilson ha ingått. Ann Wilson är precis som Tony Irving domare i TV4:s "Let's dance", vilket skulle ha inneburit ett möte mellan två av kanalens tyngre nöjesprofiler.


LÄS MER: Lina Hedlunds kärleksutbrott mot Nassim Al Fakir i TV4 


Men så blev alltså inte fallet. När Ann Wilson var på väg ner till Frankrike för att spela in "Fångarna på fortet" fastnade hon på Amsterdams flygplats där hon mellanlandade. På grund av försenade och inställda flyg missade Ann Wilson inspelningen.

TV4 om att Ann Wilson ersattes

TV4 tvingades då göra en panikändring. Som tur var befann sig skådespelaren Ellen Bergström, som även hon medverkat i "Let's dance", redan i Frankrike. Därför fick hon ersätta Ann Wilson.

– Anns flyg blev hastigt inställt och hon blev strandsatt på flygplatsen i Amsterdam kort inpå att inspelningen skulle starta nere i Frankrike. Proffsiga Ellen Bergström fick hastigt rycka in och tävla i stället för Ann, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent för "Fångarna på fortet" och fortsätter:

– Det blev en bra och jämn kamp på fortet även om vi så klart saknade Ann som satt fast i flygkaoset.

Haveriet gjorde att TV4 också var tvungna att ändra delar av inspelningsschemat för att Ellen Bergström skulle kunna ta Ann Wilsons plats.


LÄS MER: Linda Lindorffs otäcka olycka under inspelningen 


På Instagram har Ann Wilson lagt upp en bild på henne och programledaren Gunde Svan där hon beklagar sig över att hon missade "Fångarna på fortet".

https://www.instagram.com/p/BVSbY2KBeWT/?hl=sv&taken-by=wilsonanndance

"Såg så mycket fram emot att krama om denna goding, Agneta och hela gänget men ack inte i år! Flygförseningar och inställt plan gjorde att jag fick ge upp!", skriver hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.