Det blir ingen "Sex and the city 3". Foto: / TV3Det blir ingen "Sex and the city 3". Foto: / TV3
Det blir ingen "Sex and the city 3". Foto: / TV3
Sarah Jessica Parker. Foto: NANCY KASZERMAN / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESSSarah Jessica Parker. Foto: NANCY KASZERMAN / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS
Sarah Jessica Parker. Foto: NANCY KASZERMAN / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS
Enligt uppgifter ska skådespelaren Kim Catrrall haft höga krav på filmbolaget. Foto: KEN GOFF PHOTOS / STELLA PICTURESEnligt uppgifter ska skådespelaren Kim Catrrall haft höga krav på filmbolaget. Foto: KEN GOFF PHOTOS / STELLA PICTURES
Enligt uppgifter ska skådespelaren Kim Catrrall haft höga krav på filmbolaget. Foto: KEN GOFF PHOTOS / STELLA PICTURES
Foto: CRAIG BLANKENHORN / AP HBOFoto: CRAIG BLANKENHORN / AP HBO
 Foto: CRAIG BLANKENHORN / AP HBO

Därför blir det ingen ny "Sex and the city"-film

Publicerad

Det blir ingen ny "Sex and the city"-film.

Anledningen är skådespelaren Kim Cattralls krav på filmbolaget, enligt uppgifter till Extra.   

– Det är över. Vi kommer inte att göra det, säger Sarah Jessica Parker.

Den nya "Sex and the city"-filmen har ställts in efter skådespelaren Kim Catralls krav på filmbolaget, uppger Extra.

I en intervju berättade skådespelaren Sarah Jessica Parker om sin besvikelse – och det nya beslutet.

– Det är över. Vi kommer inte att göra det. Jag är besviken. Vi hade en vacker, rolig, hjärtekrossande och glädjande historia att relatera till, säger Sarah Jessica Parker i intervjun.

Skådespelaren som spelade rollen som Carrie Bradshaw i serien är också ledsen för alla fansens skull.

– Det är inte bara en besvikelse att vi inte får berätta historien och vara med om upplevelsen, utan det är värst för publiken som gapat högt efter en ny film, säger hon vidare.

 

LÄS MER: Beskedet: "Sex and the city" får uppföljare 

Kim Catrall hävdar att hon aldrig var intresserad

Det var i december förra året som beskedet om en uppföljning på den klassiska tv-serien kom. "Sex and the city" slutade sändas som tv-serie 2004, men fick efter det två uppföljare på bio 2008 och 2010.

Enligt Radaronline hade alla fyra originalskådespelerskor skrivit på för en uppföljare, men nu hävdar Kim Cattrall att hon aldrig var intresserad av att göra filmen.

I en tweet skriver hon att hennes enda åsikt var att hon inte ville vara med i en tredje film.

https://twitter.com/KimCattrall/status/913712496237776897

LÄS MER: "Sex and the city" kan återvända till tv 

 

Kim Cattrall gjorde rollen som Samantha Jones och i serien syntes även Cynthia Nixon som Miranda Hobbes och Kristin Davis som Charlotte York Goldenblatt. Även skådespelaren Chris Noth fick stor uppmärksamhet för sin gestaltning av "Mr Big".

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag