Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför återförenades Blondinbella med exet

Foto: /IBL / /IBL
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Isabella "Blondinbella" Löwengrip återförenas med sin första pojkvän Marcel, efter separationen från maken Odd Spångberg.

I ett blogginlägg skriver Löwengrip om mötet.

”Marcel och jag hade en väldigt fin relation tillsammans och det var roligt att ses igen” skriver hon.

Sedan bloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip separerade från exet Odd Spångberg, som hon nu ligger i skilsmässa med, har hon sökt stöd hos vänner och familj – och tagit upp gamla bekantskaper igen.

I bloggen berättar hon att hon träffat sin första pojkvän Marcel igen, som hennes trognaste bloggläsare minns från när Löwengrip startade sin blogg.

”I går träffade jag min första pojkvän Marcel på en After Work efter konferensen. Han bor i Los Angeles men var på besök här. Jag vet inte hur många av er som minns honom men när jag började blogga som 14 åring var vi tillsammans och de flesta av inläggen handlade om oss. Då hade jag ingen tanke på hur stort allt skulle bli” skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg.

 

LÄS MER: Blondinbellas hårda besked – till maken

 

Blondinbella hyllar exet i bloggen

 

LÄS MER:  Stora ilskan – efter Blondinbellas ord

 

Hon hyllar också expojkvännen och är glad att de träffats igen.

”Marcel och jag hade en väldigt fin relation tillsammans och det var roligt att ses igen” skriver hon.

Tidigare under sommaren besökte hon exet Nils tillsammans med sina barn, och skrev om återseendet. Hon hoppas att barnen kommer kunna få liknande relationer med sina ex-partners när de blir vuxna, förklarar hon.

”Jag hoppas verkligen att Sally och Gillis kommer att ha lika fina och sunda relationer som jag hade i tonåren. Det är en så känslig tid i livet och man blir lätt påverkad av sin omgivning. Marcel var en viktig stöttepelare när mitt liv var som allra rörigast hemma. Det kommer jag alltid vara tacksam över” skriver Isabella Löwengrip i bloggen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.