Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Därför är Tony Irving naken i sin nya show

När Tony Irving intar Metropol Palais scen med föreställningen "Wild thing – about love" gör han det endast iförd ett par svarta stövlar. Foto: Olle Sporrong
"Det är den största utmaning jag stått inför. Jag gör sång, dans, komedi och mimik. Det är en väldigt bred roll." Foto: Olle Sporrong
"Jag är helt naken, men jag har på mig ett par lackstövlar. Det är befriande." Foto: Monken Productions

På fredag ställer han sig naken på scen inför hundratals personer.

Premiären är utsåld – men nygifta Tony Irving har aldrig varit mer nervös.

– Det blir sensuellt och sexigt. Men inte vulgärt, säger Tony Irving.

Han har aldrig varit mer nervös inför ett jobb. Kanske är det inte så konstigt.

När Tony Irving intar Metropol Palais scen med föreställningen "Wild thing – about love" gör han det endast iförd ett par svarta stövlar.

– Jag är helt naken, men jag har på mig ett par lackstövlar. Det är befriande. Jag visar allt möjligt. Det är en gammaldags burlesk-show. Det blir sensuellt och sexigt. Men inte vulgärt, säger Tony Irving.

 

LÄS MER: Tony Irving la 350 000 på skönhetsingrepp

 

Men det som oroar Tony mer än nakenheten är att han för en gångs skull inte bara har dansen att luta sig tillbaka på.

– Jag ger mig ut i något helt nytt. Min karaktär är en oerhört rolig figur. Och jag är inte känd för att vara en så rolig person. Jag sjunger. Dansar, men inte mycket. Det är ovanligt att inte har dans som uttryckssätt. Här gestaltar jag en roll. Det är en helt annan sak.

Irving: Största utmaning jag stått inför

Ensemblen består av 13 personer.

– Det är den största utmaning jag stått inför. Jag gör sång, dans, komedi och mimik. Det är en väldigt bred roll. Inte bara för mig, utan för alla som är med. Av alla shower de haft hittills har ingen show sålt så bra som den här. Till och med i december är det nästan slutsålt. På premiärkvällen fick vi öppna upp balkongbaren för att klämma in alla. säger Tony Irving.

 

LÄS MER: Tony Irving klär av sig i direktsändning

 

I somras gifte sig "Let's dance"-stjärnan med Alexander Skiöldsparr. På plats i kyrkan fanns bland andra David Hellenius, Renée Nyberg, Laila Bagge och Camilla Läckberg.

– Jag trodde aldrig att jag, under min livstid, skulle få ett erkännande både kyrkligt och av staten för min kärlek till min partner, säger Tony Irving.

Tony Irving: Löftet om att fixa allt

Dagen efter bröllopet flög det nygifta paret på smekmånad till Capri.

– Det var en fantastisk tid. Vi älskade det. Vi kommer minnas det resten av våra liv. Att vara gift är bättre än jag någonsin drömt om. Alla de som säger att det inte är någon skillnad mot att vara sambo, de talar bullshit. Det ett löfte om att man tillsammans lovar att lösa alla problem. När man är sambo har man alltid en utväg, blir det för svårt och för jobbigt kan man försvinna. När man är gift har man gett varandra löftet om att fixa allt, säger Tony Irving.

"Wild thing – about love" har premiär den 16 oktober.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!