Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Därför saknas Julia och Milan i ”Unga mammor”

Julia Bergman och sonen Milan finns inte med i nya säsongen av ”Unga mammor”. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Julia Bergman har varit med i fyra säsonger av ”Unga mammor”. Foto: FOTO: TV3/JOHNNY WOHLIN
Julia Bergman och sonen Milan som senare i vår ska bli storebror. Foto: TV3

Efter fyra säsonger i ”Unga mammor” finns inte Julia Bergman och sonen Milan med i den nya säsongen. Ett besked som fått tittarna att undra varför. 

Nu ger Nordic Entertainment Group svar på varför den folkkära mamman saknas. 

”Julia varit med i fyra säsonger och som många ”Unga mammor”-fans märkt tar vi in nya mammor med nya historier att berätta varje gång”, skriver Susanne Nylén, presschef för NENT group, i ett mejl till Expressen. 

Den 27 februari är det säsongspremiär för tv-programmet ”Unga mammor” på Viafree. Men när den nya säsongens sex mammor presenterades var det många som reagerade på att den populära Julia Bergman, 23, och sonen Milan saknades.

Julia och Milan har varit med i programmet under alla fyra tidigare säsonger och har blivit en av de stora profilerna för ”Unga mammor”, i dagsläget följer nästan 195 000 personer Julia på Instagram, och hon har tusentals följare på Youtube. 

 

Gravid

I november avslöjade även den unga mamman att hon och pojkvännen, hockeyproffset Dennis Everberg, 27, väntar barn och många såg fram emot att följa familjens resa under den nya säsongen.

Susanne Nylén, presschef för Nordic entertainment group där TV3 ingår, bekräftar att Julia Bergman inte kommer att vara en av mammorna i den nya säsongen av ”Unga mammor” som har premiär den 27 februari. 

”Julia varit med i fyra säsonger och som många ”Unga mammor”-fans märkt tar vi in nya mammor med nya historier att berätta varje gång”, skriver Susanne Nylén i ett mejl till Expressen.

 

 

Framtida comeback

Samtidigt utesluts inte möjligheten att Julia Bergman och Milan gör en comeback i programmet i framtiden, och produktionen har fortsatta samtal med tv-profilen. 

”Denna säsong tar alltså Julia och Milan en paus ifrån Unga mammor. Men alla vi som älskar Julia och Milan kan fortfarande följa dem på Julias YouTube och sociala medier. Julia är fortsatt en uppskattad profil hos oss och vi håller en tät dialog så vi får se vad framtiden kommer att utvisa”, skriver Susanne Nylén. 

Julia Bergman har under en frågestund på sin Instagram fått frågan om varför hon inte ska delta i den nya säsongen av ”Unga mammor” och har svarat att hon ska göra ett blogginlägg inom snar framtid och förklara.

”Denna säsongen blev det så”, skriver hon på Instagram och fortsätter: 

”Tack till alla som tittat, stöttat och hejat på oss genom dessa fyra säsonger vi medverkat. Lovar att det inte blir det sista ni ser från oss”. 

Expressen har sökt Julia Bergman.