Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ingrossos svar på ryktet att han är så ”bra i sängen”

Av sajten QX får Benjamin Ingrosso frågan vilket det roligaste ryktet han har hört om sig själv är.
Artisten vill att tjejen ska ha det bra i sängen.
Foto: PERSONA STARS / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS
Benjamin vill ge tjejen ”en konsert”, som han uttrycker det.
Foto: ROLF KLATT/REX/SHUTTERSTOCK / ROLF KLATT/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Benjamin Ingrossos storslagna succé i ”Så mycket bättre” har blivit en riktig snackis. 

Men det är inte bara artistens musiktalang det pratas om – det ryktas även om hans talang i sängkammaren.

– Jag vill att hon ska ha det bra, man måste ge henne en ”konsert” liksom (skrattar), säger Benjamin Ingrosso om ryktet till sajten QX

Melodifestivalen-vinnaren Benjamin Ingrosso, 23, gjorde under hösten stor succé i TV4:s ”Så mycket bättre”, när han tolkade låtar som Silvana Imams, 34, ”Tänd alla ljus”.  

I podcasten ”Real talk”, som programleds av ”Paradise hotel”- profilerna Emma Hellström, 27, och Diana Moseni, 27, gästas de av influencern Antonija Mandir, 25, i ett avsnitt. De diskuterar vem de skulle ha som frikort om de var i ett förhållande. 

Emma Hellström nämner Benjamin Ingrosso som sitt frikort och säger samtidigt att hon har hört att han är bra i sängen. 

– Jag har ju vänner som har legat med honom. Jag vet att han är väldigt omhändertagande och väldigt mån om att tjejen ska ha det bra, säger Emma i podcasten. 

”Inte ett rykte”

Nu bemöter artisten själv ryktet. 

Av sajten QX får Benjamin Ingrosso frågan vilket det roligaste ryktet han har hört om sig själv är.

– Att jag är bra i sängen. Men det är i och för sig inte ett rykte. Jag vill att hon ska ha det bra, man måste ge henne en ”konsert” liksom (skrattar), säger Ingrosso till sajten.

I mars 2019 gick Benjamin Ingrosso och influencern Linnea Widmark, 24, skilda vägar efter sex år tillsammans. I ”Så mycket bättre” berättade Ingrosso att uppbrottet var jobbigt och påfrestande. 

När artisten gästade ”Rix Morronzoo” i november berättade Ingrosso att han blev lite emotionell när han skulle prata om sitt ex under programmet. 

Benjamin Ingrosso fick då frågan om han och Linnea Widmark är vänner i dag, och han svarade att de inte har pratat på flera år.

– Nej vi har inte pratat sedan dess, hon bor ju inte i Sverige längre, sa han i radioprogrammet.

Ingen ny – än

Samtidigt bekräftade Benjamin att han nu har gått vidare men avslöjade att han dock inte har någon ny romans.

– Det ryktet stämmer.

I slutet av februari är Benjamin Ingrosso aktuell med ett eget underhållningsprogram på TV4. Programmet kommer förena artistens stora nöjen – musik och mat. Han gästas av artister som Zara Larsson, Danny och Oscar Zia.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse, och det har varit fantastiska inspelningsdagar. Jag ser så mycket fram emot att visa detta, det blir grym musik och rena matorgasmer, säger Ingrosso till QX.

Expressen har sökt Benjamin Ingrosso.

Amadeus Sögaard avslöjar hemligheten han burit på i flera år:

Amadeus Sögaard avslöjar hemligheten han burit på i flera år

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.