Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Dannys unika terapi – för att glömma Molly

Danny Saucedo och Molly Sandén var ett par i sex år.
Foto: Karin Törnblom/TT / KARIN TÖRNBLOM
Danny Saucedo inspireras av verkliga livet i sitt skapande.
Foto: Per Jahnke / Per Jahnke

Danny Saucedo tog till en speciell form av terapi för att komma över exflickvännen Molly Sandén.

Nu berättar stjärnan om knepet som tog honom vidare.

– Gjorde så ont, säger artisten i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

Danny Saucedo gästade TV4:s ”Nyhetsmorgon” förra helgen för att berätta om sin föreställning ”The run (a) way show”.

Samtidigt passade artisten på att berätta om bakgrunden till föreställning – som till stor del bygger på uppbrottet med exflickvännen Molly Sandén.

– Det är lättare om jag får använda mitt egna sätt att prata. I stället för att sitta här och säga ”ja, jag och Molly gick igenom det här”, så gör jag det på det sättet som jag… Min konstform, mitt uttryck. Jag står på scen, att skriva musik, att dansa, att nu skapa film eller skriva texter om det – det är mitt sätt att bearbeta, säger Danny Saucedo i TV4.

”Terapi för mig”

Stjärnan berättar vidare att arbetet med föreställningen har haft ett terapeutiskt värde för hans privatliv.

– Så hela den här föreställningen som vi har skapat är en lång terapi. Det är terapi för mig. Det är fantastiskt att så många vill komma och se min terapi, säger Danny Saucedo i TV4 och fortsätter:

– Jag tycker det är kul att någonting som gjorde så ont har blivit något så bra och fint – och uppskattat.

Danny Saucedo och Molly Sandén var tillsammans i sex år, men i mars i fjol bekräftade Molly Sandén att paret hade gjort slut. 

– Jag ville vara någon för honom innan jag visste vem jag ville vara för mig själv. Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge. Och jag kände mig inte längre som jag gjorde när vi blev tillsammans, sa Molly Sandén då till DN.

Även hon har använt uppbrottet i sin musik. Molly Sandéns senaste platta ”Det bästa kanske inte hänt än” – som handlar om hjärtesorg och uppbrott – är nu nominerad till fem Grammis.

Expressen har sökt Danny Saucedo.

Danny Saucedo: ”Det är lite läskigt”:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.