Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dannys pik till exet Molly: Sandén: ”In med det nya”

Danny Saucedo och Molly Sandén.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Danny Saucedo.
Foto: Stella Pictures

Danny Saucedo har gjort något han kallar för en ”mental diet”. 

Han menar att han sållat bort vissa personer och saker för att finna mer ro. 

När han berättar om detta i ”Hellenius hörna” pikar han även sitt ex Molly Sandén. 

– In med det nya och ut med det gamla, säger han i programmet. 

Förra sommaren gick Danny Saucedo, 34, och artisten Molly Sandén, 28, ut med att de valt att gå skilda vägar efter sex år tillsammans. Kort därefter började Saucedo hinta om att han hittat kärleken på nytt. 

Hans nya flickvän är modellen Anna Eriksson, vilket han berättar om i söndagens avsnitt av ”Hellenius Hörna”. Han förklarar även sin ”mentala diet” som han gjort den senaste tiden, som innebär att han rensat bort oönskade saker i sitt liv. 

– Jag tror att den här pandemin har fått mig att tänka efter och givit mig tid att känna efter. Jag tror också att den musiken som man omger sig med, maten, människorna, tankarna, filmerna – allt som du stoppar runtomkring dig formar dig som människa, säger han och fortsätter:

– Jag strävar efter att bli bättre i mig själv och utvecklas. Och jag tänker att jag inte kommer att bli någon annan om jag omger mig av samma saker.

Hellenius frågar då om den mentala dieten har något med att han har ny flickvän att göra, varpå Saucedo svarar skrattandes: 

– In med det nya och ut med det gamla.

Artistens barnlängtan 

Han fortsätter sedan berätta att han varit tvungen att göra klart med känslorna för Molly Sandén innan han kunnat gå vidare.

– När du var här senast så beskrev du ganska tydligt att du inte var klar, säger David Hellenius i programmet.

– Nej, men så dök den här härliga människan upp, säger Danny Saucedo. 

– Jag har nog aldrig varit tillsammans med någon och tänkt att det inte skulle funka resten av livet, säger han.

Han säger även att han varit barnsugen i mer än tio år. 

– Jag är råtaggad. Det är en viktig mening i livet i stället för att höja sig själv hela tiden, med bara ”wow, jag”, hela tiden. 

Allt du vill veta om Danny Saucedo 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.