Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dannys oro för Molly – berättar om vändningen

Molly Sandén
Molly Sandén
Molly Sandén
Molly Sandén
David Hellenius
Molly Sandén
Danny SaucedoFoto: /IBL / /IBL
Molly Sandén och Danny SaucedoFoto: OLLE SPORRONG
Danny SaucedoFoto: SVEN LINDWALL
1 / 10

Molly Sandén gästar ”Hellenius hörna” och berättar att diabetessjukdomen får henne att må både fysiskt och psykiskt dåligt i perioder.

Sångerskan menar att det också varit tufft för sambon Danny Saucedo att oroa sig för hennes hälsa – men för tillfället blomstrar relationen.

– Han beskriver ert förhållande som att ni är på en slags topp, att det är så otroligt bra just nu, säger programledaren David Hellenius.

Turnéaktuella Molly Sandén gästar ”Hellenius hörna” och berättar att hon efter en kollaps fick diagnosen diabetes typ 1. Hon menar att det är både fysiskt och psykiskt påfrestande att leva med en kronisk sjukdom.

– Att få veta att man är sjuk och att man kommer att vara det hela livet är svårt att förhålla sig till. Visa dagar orkar jag inte vara positiv. Jag har fått acceptera att det kommer att vara dubbelt. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig. Men när det sen blir allvar, så blir det allvar på riktigt. Då kan det vara farligt och jag kan behöva att folk hjälper till eller agerar, säger hon.

 

LÄS MER: Peter Jihdes drömvärvning – jobbar med Molly Sandén 

 

Molly Sandén stöttas av Danny Saucedo

Molly Sandén berättar att sjukdomen också påverkar hennes omgivning. Sambon Danny Saucedo kan bli bekymrad över hennes hälsa.

– Jag tror att han är mer orolig än vad jag är. Jag blir nästan lite rebellisk också ibland. Man känner att man inte orkar vara duktig på det också, det handlar ju om att man måste testa sitt socker, räkna kolhydrater, ta rätt mängd insulin. Jag har varit duktig flicka i hela mitt liv, ibland vill jag bara skita i allt. Men nu blir det på bekostnad av min hälsa. Då är det tur att ha folk runtom kring sig som kan säga till: ”kolla ditt socker nu, du är lite konstig”, säger Sandén.

Programledaren David Hellenius har på förhand pratat med Danny Saucedo, som berättade att paret är lyckligare än någonsin.

– Jag pratade lite med Danny innan du skulle komma hit. Han beskrev ert förhållande som att ni är på en slags topp, att det är så otroligt bra just nu, säger David Hellenius.

 

LÄS MER: Mollys kärlekshemlighet med Danny Saucedo 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.